עזרה!

z01234

New member
עזרה!

היי לכולם,אשמח לקצת עזרה :) אז ככה,בשיעורי אנגלית אני קוראת את הספר השלישי-Mockingjay בכל שבוע אנחנו נקבל מספר קטן של שאלות לגבי הספר,בכל זאת,המורה שלנו לא יכולה לקרוא 34 ספרים
קחו בחשבון,הגעתי לעמוד 35(כן,אני יודעת שאני ממש בתחילת הספר ועדיין לא הגעתי לכלום..) מצד שני,קראתי את שני הספרים הראשונים בסדרה אז אני יודעת קצת על המקומות
השבוע התבקשנו לרשום על הזמן והמקום של הסיפור (Setting למי שיודע כמה מונחים ספרותיים..) על המקום אין לי בעיה לכתוב,ארשום קצת על הקפיטול,על המחוזות,ועל מחוז 12...אם למישהו יש מקום מסוים להוסיף,אני אשמח
הבעיה שלי היא הזמן,הרי לא מתואר זמן בסיפור,האם זה בעתיד,הווה או עבר. (אני מניחה שעתיד עם כל הטכנולוגיה שלהם
) האם מתוארת שנה או מאה בסיפור? דיי דחוף,לשעות הקרובות! תודה רבה,גם לכל מי שקרא וגם למי שיענה
אגב,אם זה מידע מסוים שקשור לMockingjay או ל catching fire סמנו ספויילר (
) חבל להרוס לאנשים אחרים!

גיני1998

New member
בלי ספויילרים

הזמן הוא הרבה אחרי שכולנו נמות,כל העולם הושמד,והעתיד וזה... המיקום את יכולה להוסיף שזה אמריקה הצפונית\דרומית XP לא זוכרת במדוייק,יש באינטרנט מלא תמונות מפה של פאנם,רק לא ברור מי מהן הנכונה XD

Billy Shirs

New member
זה בעתיד.

לא ידוע בדיוק עד כמה. לדעתי מדובר על 200 שנים לפחות. בטוח יותר מ-75, שאז נוסדה פאנם, והייתי נותנת עוד 100 להתפוררות של אמריקה הצפונית

N o R i K o

New member

בהצלחה באנגלית, ובלא לתלוש לעצמך את השיערות בסוף של מוקינג'יי!

z01234

New member
חח תודה,אני כבר ממש מפחדת מהסוף לפי התגובות:-

Billy Shirs

New member
אמג חוסר דיוק><

לפני 75 שנים התחילו משחקי הרעב ונגמרו הימים החשוכים וכל זה. פאנם נוסדה כמה עשורים\מאות לפני.

למעלה