עזרה !!!!

bigbadjoe

New member
עזרה !!!!

שאלה קטנה לי. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא יכול לראות קבצי AVI ו MPEG. זה כל הזמן מנסה להוריד CODECS למרות שהורדתי את הCODECS מהאתר של מיקרוסופט ואת ה DIVX האחרון. אני חושב שזה כבר הפסיק לחפש את הקודקים של הוידאו וזה רק מנסה למצוא את האודיו. עכשיו, הוא כל הזמן מסיים להוריד ואז אומר שהוא הוריד אבל לא הצליח להפעיל. אני זוכר שפעם הורדתי איזשהו קודק שאני לא זוכר את שמו, אני חושב קריסטל או משהו, יכול להיות שזה זה ? אני משתמש במדיה פלייר 6.4 תודה למי שיכול לעזור לי !!!

android

New member
תנסה...

תנסה להוריד את הגרסה האחרונה של המדיה פלייר(מהאתר של ווינדוז) אם זה לא יעבוד תודיע לי יש לי עוד רעיונות

bigbadjoe

New member
יש לי

גם את הגירסה האחרונה של המדיה פלייר וגם של הDIVX האחרון ואפילו התקנתי מחדש את כרטיס הקול שלי. אני זוכר שפעם הייתי צריך להוריד איזה קודק מסויים שניקרא קריסטל

android

New member
תבדוק

אם זה 7.1 בכל מקרה תלחץ כאן(אם הלינק לא פועל אז הנה הכתובת http://www.divx-digest.com/software/index.html) ותחפש קובץ בשם Nimo Codec Pack ותלחץ ותוריד מהאתר הרשמי (תבין כשתגיע)הקובץ בערך בגודל של 8 מגה תודיע אם הצלחת :)

bigbadjoe

New member
תודה אחי !!!

זה עזר ! שמעת ניב? זה עזר !!!!!!!!!! וואאאההאהאהאה !!!!!!! (אני יודע וכן, אני על כדורים)

n i v1

New member
גם אני הורדתי את זה - זה יופי

מישהו מכיר תוכנה שהופכת סרטים לדיויקס- ממש יעזור לי

למעלה