עזרה

morb20

New member
עזרה

שלום,התגייסתי בתור פקידה. הייתי צריכה לצאת לטירונות לאחר חודש וחצי, ולפני שיצאתי לטירונות ביקשתי מהמפקד בסיס לצאת מהתפקיד. לאחר שחזרתי מהטירונות שוב הייתה לי שיחה עם המפקד בסיס והוא אמר לי שאני עברתי להיות פקידה פלוגתית. אני ממש לא מרוצה מהתפקיד הזה, ביקשתי מהמפקד הישיר שלי להכניס אותי לשיחה עם המפקד בסיס אך לא מכניסים אותי ועושים לי חיים קשים. הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לזרז מעבר תפקיד ? ממש מקשים עלי וגם תא מתנדבים לאעוזרים לי...שלחתי להם אימייל..הם לא מגיבים...נמצאת במצב ממש קשה ולא יודעת מה לעשות למי לפנות...

תודה לעוזרים:)

berckovic

New member
זו דוגמא טובה למה...

למה צריך לחשוב טוב טוב על התפקידים שתא המתנדבים מציעים לכם
אחרת אתם אוכלים אותה במשך כל השירות שלכם.
בגדול, מעבר תפקיד דורש מילוי טופס 55 דרך מש"קית הת"ש שלכם
אם היחידה מאשרת לכם את זה, הטופס עובר לתא מתנדבים שמזמין אותכם לראיון ובחינת שיבוץ מחדש, זה לוקח זמן.
ממליץ בחום להפעיל קשרים עם חברים בתוך הצבא כדי למצוא בסיס אחר שירצו לקלוט אותך (ואז תהליך האישורים יזוז חלק יותר)

morb20

New member
הבעיה היא...

תא מתנדבים אפילו לא הציעו לי שום תפקיד... אני לא רוצה לעבור בסיס רק לשנות תפקיד ואין לי מושג איך לעשות את זה...תוך כמה זמן חייבים לתת לחייל לדבר עם המפקד בסיס??

תודהה

morb20

New member
עוד דבר..

אני יכולה לאחר שאמרתי למפקד הישיר שלי שאני רוצה לשנות תפקיד פשוט ללכת בעצמי למשקית תש ולמלא טופס 55? או שאני צריכה שהמפקד שלי יעשה אתזה? כלומר יש פרוצדורה כלשהי למלא טופס 55?

ניר561

New member
מעבר תפקיד

תיראי אני הגשתי פעם טופס 55 לתא מתנדבים ובאמת כמו שאמרו לך משקית ת"ש > אישור ממפקד ישיר ואז אישור מהרע"ן/מג"ד או לפי הנוהל אצלך בבסיס. בכל מקרה אל תצפי יותר מדי מ55 גם אם את מתנדבת.
תא מתנדבים אל תסמכי עליהם חוץ מלדבר ולעשות רעש הם לא עוזרים בשיט. אני מציע לך תחפשי תפקיד בבסיס שלך שמעניין אותך תפני באופן ספונטני למפקד של אותו תפקיד שרצית תגידי לו את מתנדבת מעוניינת לתרום ואם הוא יכול לעזור (ככה לי זה הצליח חפרתי לכל העולם ואז הצלחתי) תחפשי תפקיד שאת רוצה ברגע שאת מוצאת תעדכני את המפקד שלך.

berckovic

New member
אם זה לעבור תפקיד באותו בסיס

לפני שאת מדברת עם המפקד שלך או של הבסיס
תחפרי בתוך הבסיס ותרחרחי ותראי אם יש תפקידים שמעניינים אותך ואז תפני למפקדים של אותם התפקידים המעניינים ותשאלי אותם אם הם צריכים כ"א , אם התשובה חיובית, תגידי למפקד הישיר שלך שישחרר אותך לתפקיד השני באותו בסיס..
אני מאמין שזה יכול להסתדר, בהצלחה

למעלה