עזרה

sam1972

New member
עזרה

שלום
נותחתי ב- 15.1.13 ניתוח שרוול ע"י סובחי, במשך שבוע וחצי לא הצלחתי לאכול כלום עד שהגעתי לבית החולים ב- 25.1.13 והתברר שיש לי נוזלים ובועת אויר שחוסמים לי את הכיבה, הייתי בטיפול אנטיביוטי עד ה- 30.1.13 מאז שהגעתי הביתה אני אוכלת תזונה רכה, אבל לא יודעת מה לאכול, לא מצליחה לשתות מים, אני כל כך נואשת, כי יש לי ילדה קטנה ואני לא מסוגלת לטפל בה, נא עזרתכם, מה אפשר לאכול, מה אפשר לשתות חוץ ממים.
תודה

קוביd1

New member
שבוע טוב SAM

מצער לשמוע על התקלה שקרתה לך בעקבות הניתוח
אני מציע 2 דברים להתקשר למרפאת השמנת יתר באיכילוב ולבקש באופן דחוף דיאטנית ,לא מבין איך מנתחים מישהו ולא מפנים אותו לדיאטנית
דבר שני בחתימתה של ליבי יש את הקישור לפורום המשורוולים שם תוכלי לקבל עצה ממנותחים

קובי

אופירA

New member
מנהל
האם הטיפול האנטיביוטי נעשה באיכילוב?

למה אנטיביוטיקה? בגלל הנוזלים? זה נקרא זיהום?

האם ד"ר סובחי ראה אותך בזמן האשפוז לאחר שבוע וחצי? הוא אמר משהו לגבי אפשרות של צורך בהרחבה גסטרוסקופית?

מה את אוכלת? את מצליחה לאכול ולא לשתות? שתית תה, תרכיז, חלב, מיץ פירות מסונן, מרק?

רוייקו

New member
היצרות קשה לאחר שרוול קיבה

חלק ממנותחי שרוול קיבה מפתחים היצרות משמעותית מייד לאחר הניתוח ויצטרכו לכלכל עצמם על ידי כלכלה נוזלית בלבד, זאת עד שיוכלו לעבור לכלכלה רכה (בלנדר או לעוס היטב).
בהמשך מנותחים אלה מתקשים לעבור לכלכלה מוצקה בחודשים הראשונים שלאחר הניתוח. לבסוף הם יכולים לאכול גם אוכל מוצק אבל עוברים חודשים מהניתוח.
בכל אופן, המצב שלך מחייב התערבות המנתח ומעקב אחר המצב. אסור להזניח.
שבוע טוב ושהכל יסתדר במהרה
רוייקו

למעלה