השנה לא ברור מה יהיה
מכיוון שדניאל באנגליה לשנה, יהיה הרבה יותר קשה לעשות משהו כזה. נראה לי שהשנה נלך לכיוון לוח בית ספרי אם המנהלת תסכים. פעם היה שם לוח זכויות אדם, אז חשבנו לשים אותם אחד ליד השני (מה שמעביר מסר מאוד חזק). בינתיים לוח זכויות אדם לא נמצא ולכן לוח הסיכוי שלוח זכויות בע"ח יהיה בלעדיו נראה לי קטן. כמו כן כדאי לרתום הרבה ילדים לעניין, או את מועצת תלמידים, אחרת זה ייתפס כ"חבורה קטנה של תמהוניים". לצערי, כל זה קשה לעשות. אבל השנה מתחילה רק ממחר. אז נראה... בקשר לפנדה, הסבר קצר: פנדה היה משהו שניסינו להקים בעצמנו. לצערי זה לא כל כך הלך אז סיכמנו עם אנונימוס שנהיה חלק מהם. הרעיון בכלליות הוא לשכנע במיוחד ילדים ממס´ סיבות - כאשר ילד נהיה צמחוני זה יציל הרבה יותר בע"ח (כי הוא יאכל יותר בע"ח בהמשך חייו). - הרבה יותר קל לשנות הרגלים בגיל צעיר. - לא הייתה אגודה למען זכויות בע"ח שפונה לילדים בעוד שלמבוגרים יש ויש - אם תהיה מודעות גדולה בקרב ילדים אז בעוד מס´ שנים הרבה מאוד סבל ימנע (מבוגרים כבר עובדים במשהו, יש להם את החיים שלהם. ילדים עדיין יכולים להחליט במה יעבדו. אם תהיה מודעות רבה יתכן שמס´ תפקידי מפתח במדינה יהיו שייכים לצמחונים/טבעונים/תומכים בזכויות בע"ח) - לרוב יש נטייה למבוגרים להתעניין במה שהילדים שלהם עושים מה שנכון גם אצל ילדים, אבל לא באותה מידה אלה היו מעט סיבות (יש עוד) בקיצור רב (אם את רוצה יותר פרטים אז אני יסביר לך בעצרת). לצערי קשה מאוד להקים משהו חדש אז אני מקווה שאנחנו נפעל באנונימוס כמו מאין "אגף" כזה לשכנוע ילדים. זה "פנדה". שלך, עמית