עזרה

סקולארי

New member
עזרה

איך קוראים לדיסק שיצא אחרי OK COPMPUTER אי אפשר להשיג אותו בארץ. ואני לא מתכון לKID A

polyethylene

New member
amnesiac

וכן ניתן להשיג אותו בארץ...
omri levy - five to eleven

Fish in the sea

New member
נראה לי שהוא התכוון ל airbag/how am

i drving EP. נראה לי הכי הגיוני. גם יצא אחרי אוקיי קומפיוטר וגם הבנתי ממכם שכיום קשה להשיג אותו בארץ.
rolling stones - angi

בלתי אפשרי

שלחתי אנשים לחפש לי באוזן השלישית (הוי תל אביב, מתי רגלי ידרכו בך שוב?) ולא היה שם.. גם חברה שלי חזרה מהולנד ואמרה שהיא לא מצאה לי שם, ועכשיו אני מחכה למישהי שמחפשת לי בכל ארה"ב... התוכנית הזדונית הבאה שלי היא לבקש מחברים של ההורים שלי לקנות לי באינטרנט (ההורים שלי לא מוכנים.. דיי מבאס) יום יבוא ואני ישיג את זה!!!!!! אני לעולם לא יתייאש!!!!!! כן..
a perfact circle- brea

Fish in the sea

New member
עד כדי כך../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

קניתי אותו ממש במקרה בעפולה (!) הפצפונה והמגעילה. הייתי שם בקניון(אם אפשר לקרוא לדבר הזה קניון בכלל) ופתאום ראיתי דיסק של רדיוהד שלא שמעתי עליו קודם.הסתכלתי על רשימת השירים וגיליתי להפתעתי 6 שירים שאני לא מכיר.הוא עלה רק 50 ש"ח וקניתי אותו על המקום. נראה לי שזה היה בתקופה שלפני ההופעות בארץ. בגלל שהאיפי הזה הגיע לאחת מחנויות הדיסקים הדלות בארץ(אני יורק לבאר ממנה אני שותה) אז ממש מוזר לשמוע עכשיו כמה בלתי אפשרי להשיג אותו. בהצלחה בכל מקרה. ו...לא שזה ענייני אבל...מממ... לא מרשים לך לקנות באינטרנט? ו...לא מרשים לך לנסוע לת"א? לדעתי את צריכה לעשות משהו בנידון
the strokes - the modern age

ישנן עוד דרכים..

אני, אישית, הורדתי אותו פשוט. והעתקתי את העטיפה מאיזה אתר גרמני. וזה האלבום היחיד שיש לי בבית שהוא צרוב.. אני לא ממליצה לעשות את זה, אבל כשאין- אז אין. חייבים לנקוט בכל האמצעים.

כן כן..

אני לא צורבת! זה נוראי, במיוחד לא רדיוהד, יש לי ת´שירים על המחשב בשביל לשמוע.. אבל אני רוצה ת´דיסק :) ההורים שלי הם קצת דאגני-יתר :) ובגילי הצעיר אין לי יותר מדי אפשרות להתווכח, כי זה הכרטיס אשראי שלהם שקונה באינטרנט, וברור שלכל האנשים ב-Ebay גונבים ת´מספר כרטיס אשראי.. על תל אביב אני עוד מתווכחת, אבל בשביל זה גם יש את אח שלי שיטיל טרור :)
led zeppelin - friends

ryonatan

New member
גם אני חיפשתי שנים ויש סיבה לזה...

הסיבה שזה בלתי אפשרי להשגה זה פשוט בגלל שזה OUT OF PRINT יענו , הפסיקו להדפיס את זה. . . למזלי מצאתי את זה בחנות יד שניה באנגליה וממש רציתי את זה כי זה אחד האלבומים ( אמנם איפי) אבל עדיין המושלמים... יש שם שירים מדהימים , כמעט כולם פשוט טובים. אז בהצלחה בחיפושים וגם החוברת ממש ממש שווה - !

למעלה