עזרה...

נסיה 5

New member
עזרה...

אני אמא לפג שנולד לפני הזמן, ובדיוק יום ראשון שיחררו אותו..
הוא שהה שבועיים בבית חולים, הצלחתי לשאוב חלב לא כמות גדולה אבל יצא לי,והבנתי שרק אם אני לגמרי יושנת אז אני מצליחה אבל מה שכן היו לי מעט בעיות בימים האחרונים...
שכחתי לשאוב פעמיים בלילה, וגם ביום השיחרור שלו לא הצלחתי לשאוב רק אחרי יום שלם יצא לי לשאוב וכבר מיום ראשון אני מרגישה קושי רב לשאוב ,הבן שלי לא רוצה לאכול סימילאק ואני מרגישה מתוסכלת.
אכלתי שקדים, שתיתי חלב וגם מים משתדלת ועדיין לא עוזר כלום...
מה לעשות?
(אני סוכרתית)

הגברת ייצור החלב

שלום לך,
שמחה שהשתחררתם וכעת בסביבה הטבעית שלך יהיה קל יותר להתנהל.
מה שאת מתארת הוא מצב של התמעטות החלב. האם הוא גם מתחבר לשד ויונק או שרק שאיבות?
אם מדובר רק על שאיבות מומלץ לבצע מינימום 8 שאיבות ביממה ע״מ להגיע לכמות שאותה תינוקך צריך. חשוב להקפיד לבצע את השאיבות בתכיפות ובהתמדה. תראי איך מיום ליום הכמות תעלה ותגדל. חשוב להקפיד (בכלל ובפרט שמדובר בפג) שאכן תינוקך מקבל את הכמות הנדרשת ע״מ שיעלה יפה במשקל.
את יכולה להתחיל לקחת כדורי חילבה שמגבירים ייצור חלב.
אני מציעה לך להתייעץ עם יועצת הנקה שתדריך אותך כיצד לנהל את השאיבות וגם אולי לחבר אותו לשד וכך הוא יעשה את העבודה ותצטרכי בהדרגה לשאוב פחות.
שיהיה בהצלחה!

נסיה 5

New member
כמו שחשבתי....

אני התייעצתי עם אמי והיא סיפרה לי שגם לה היה בעיה דומה ובסופו של דבר היא עשתה שאיבות יש לי ולה פטמות שטוחות... אבל כן יכולות לשאוב חלב.
אני באה לשאול האם אפשר לערבב חלב אם עם תחליף חלב סימליאק באותו בקבוק?
כי באמת לפעמים נורא קשה לי להוציא אז אנחנו מנסים להשלים עם התחליף חלב הוא אוכל אבל מחוסר ברירה וגם נראה שהוא פולט יותר בתחליף

למעלה