עזרה

לחוצהה8

New member
עזרה

שלום לכולן.. צריכה עזרה דחופה אני ממש לחוצה. אני 11 יום אחרי זריקת אביטורל ועשיתי בדיקת הריון. לאחר משהו כמו 10-13 דקות נוצר פס מוסף בהיר אבל ברור מאד. שאלתי היא האם זה משאריות של אביטורל כי הפס השני לא היה מידי? או יכול להעיד על הריון? יש לציין שהיו לי במהלך השבוע מעט הפרשות חומות שכנראה הם לא מחזור כי זה היה לפני שבוע ולא קיבלתי. האם יש סיכוי להריון ? מתחננת לתשובות מהירות. שבת שלום ובשורות טובות לכולנו!

נתנאלה2

New member
בהחלט יש סיכוי טוב להריון

אוביטרל משאיר עקבות של בטא עד 8-9 ימים ,
וכשיש שלילי, לא תראי פס אפילו אם תתאמצי,
כך שבאמת יש מקום לאופטימיות,
לבשורות טובות

anguly

New member
מה כתוב על האריזה?

לכל בדיקה ביתית יש את הזמן שלה , קו שמופיע אחרי הזמן לא אמין ולא נחשב.
לכן תקראי טוב מה כתוב על האריזה של הבדיקה שלך.
היו פה כבר בנות שהופיע אצלן קו אחרי זמן חורג וזה היה חיובי לא אמיתי.

בדיקות ביתיות הן הרבה פחות רגישות ואמינות מבדיקת דם, ולכן אם בוחרים להשתמש צריך להקפיד לבצע בדיוק לפי ההוראות...
שיהיה בהצלחה

לחוצהה8

New member
לא רואה שרשום

על האריזה לא רשום משהו בסגנון ואת נדף שבפנים בטעות זרקתי.. כבר לא יודעת מה לחשוב

נתנאלה2

New member
וואלה אנגולי במשך 12 שנות טיפולים אף

פעם לא הופיע לי חיובי בבדיקה,כאשר היה שלילי,
לא אחרי 5 דקות לא אחרי 10 ולא אחרי שעה.......

anguly

New member
אם תעשי חיפוש תראי שהיו פה כאלה מקרים

וקרה גם לי - שאחרי 20 דקות הופיע קו חלש שאין לי אחיזה במציאות.
על האריזות בדף הפנימי כתוב שקו יחשב רק אם הופיע אחרי פרק זמן מוגדר, וקו שמופיע אחרי אינו יחשב תשובה חיובית אמינה.

gezers

New member
אנג'ולי, טווח הזמן זה כסת"ח של היצרנית

אני קבוע הייתי מחכה 20-30 דק' (במקום 4-10 שממליץ היצרן..) ואם היה קו או אפילו צל של קו, בבדיקת הדם למחרת הייתה בטא.
אפילו 23 יח' בטא ביום אחרי הבדיקה הביתית הראה קו בעובי וחוזק של שערה של אופוסום..
ולא, אני ממש לא ממליצה על הבדיקות הביתיות, נהפוך הוא, הן לגמרי לא אמינות בשלבים שאנחנו המטופלות בודקות, ובטח שלא לצורך הרגעה (אולי קצת כדי למשוך את התקווה..) אבל טווח הזמן שהיצרן מציין הוא כסת"ח ותו לא...

anguly

New member
זה לא כסת"ח

כשעובר הרבה זמן יתכן שיעבור חומר שנמצא בבקרה לחלון השני וייצור אפקט מזויף.
כאמור היו פה מקרים כאלה של קו שהופיע אחרי הרבה זמן ובבדיקת דם הראה תוצאה שלילית.
גם שוש כותבת פה, אבל אני זוכרת מישהי מהחודשיים האחרונים שזה קרה לה.
הבדיקה מהימנה ברמה גבוהה רק בתקופת הזמן שהוגדרה.
אחרי זה הכל יכול להיות...

shoosh101

New member
לי דווקא כן!

בימי התום לפני שידענו שיש בעייה וניסינו טבעי. היה לי איחור של כמה ימים, עשיתי בדיקה ביתית, אחרי זמן מה הופיע קו שני (לא תוך ה-5 דקות שכתוב על האריזה), והייתי מבסוטית מהחיים... מיותר לציין שהריון לא היה שם (וכעבור כמה חודשים גילינו שעל הריון טבעי אנחנו יכולים רק לחלום בחלומות הלילה...). בקיצור, זה בהחלט קורה, צריך להתייחס לבדיקה רק בזמן המוגדר על ידי היצרן.

למעלה