עזרה...

עזרה...

יש לי חברה כבר שנתיים שקדמו בעוד כמה שנים של ידידות מופלאה . באחת מהשיחות שלנו היא סיפרה לי שיש לה זיכרונות מכך שאחיה הגדול היה נוגע בה כשהיתה קטנה ( גיל 12 שעכשיו היא בת 22 ) לא ידעתי איך להגיב לזה והדבר הראשון שיצא זה עצבים בלתי נשלטים על האח , ונדנוד מתמשך שלי שתתלונן במשטרה וכמה שיותר מהר . הדבר הרתיע אותה מאוד עד כדי שהיא סגרה אותי לחלוטין מהנושא ( עד כדי ריבים קשים שכללו פרידות ) . אני לא מצליח להתמודד עם זה , אני אוהב את חברה שלי , איך אני עוזר לה? מה אני עושה ?

שלום מחפש אושר וברוך הבא ../images/Emo20.gif

קודם כל, כל הכבוד על זה שאתה שם בשבילה, אתה בטח אוהב אותה מאוד. לא פשוט המצב הזה, שבו הזעם שמתעורר בך דורש לראות את הפוגע נענש, אך החברה שלך לא מסוגלת לספק את הצורך הזה שלך. חשוב להבין שכאשר נפגעה, רצונה בוטל ולא היתה התייחסות אליה כלל, היא היתה לא יותר מאשר חפץ בעיני אחיה. אחד הדברים החשובים להחלמה שלה היום הוא שרצונה יכובד, גם אם קשה מאוד לכבר אותו. יהיה עליך להבין שכרגע היא אינה מוכנה להגיש תלונה על האח וייתכן ולעולם לא תהיה מוכנה לכך. הנה קישור למדור באתר מקום המיועד לאלה שעוזרים. אני מקווה שתוכל לשאוב ממנו מידע ותמיכה וכמובן, אתה מוזמן לבוא ולהמשיך לשוחח כאן או במענה האישי שלנו.

למעלה