עזרה?

ליה1997

New member
עזרה?

מישהי יכולה להגיד לי את הכתובת או איך מגיעים למרפאה בבקשה?

לואי84

New member
את צריכה להגיע לחניון המרכזי

את עולה במעלית לקומה 4. את מגיע לקניון. פונה ימינה לפרוזדור של המרפאות ומשם אם אני זוכרת נכון כבר יהיה לך שילוט למרכז לאנדומטריוזיס

ליה1997

New member
תודה

אם את מדברת על תל השומר יש דרך קצרה בהרבה

נכנסים לבניין של המיון הכללי (ליד הקניון הקטן), פונים שמאלה אחרי המודיעין, ובפנייה הראשונה ימינה (היכן שיש דוכן של עלית). אחר כך פונים שמאלה למעליות, קומה ראשונה, ימינה וימינה עד הסוף.

ליה1997

New member
ד''ר ארביב

הוא היה ממש מצחיק ונחמד וקשוב . הוא מצא מוקד אחד שלא נראה לו חמור מידי והרבה בעיות במעיים . אז כרגע הוא החליף לי גלולות לסיזוניק ושלח אותי לבדיקת סונאר, בדיקת שתן std , בדיקת דם ca 125 ולייעוץ גסטרו. ובעוד 3-4 חודשים אני צריכה לחזור אליו לבדיקה נוספת.
וזהו תודה

שמיץ1

New member
טכנית

מזהירים שזה עלול להשפיע על עירנות, כך שתראי איך זה משפיע עלייך לפני שאת מחליטה לנהוג תחת ההשפעה. עקרונית, אין איסור על נהיגה.
לי זה בעיקר עשה הרבה בעיות בבטן, אבל לא השפיע על העירנות.
למיטב זכרוני, צריך להיזהר משמש. יש לזה איזו השפעה שלילית על העור.

איך מצא לך במעיים?

מה בדק? על מה הסתכל?
ממני הם מתעלמים בקטע של המעיים למרות שאני חושבת שיש לי

ליה1997

New member
תיקון

הוא לא מצא לי במעיים נגעים. אבל הוא אמר שיש לי בעיות במעיים ושלח אותי להתייעצות גסטרו

ליה1997

New member
האמת היא שהנקסין לא ממש עוזר

לקחתי ועדיין יש לי כאבים והתכווצויות .... כמובן שעכשיו עם המחזור זה יותר גרוע..... מה השלב הבא? כמה זמן לחכות עד שזה אמור לעזור באופן רציף?

לואי84

New member
לגבי הנקסין

ושאר התרופות מסוג האנטי דלקתיות לא סטרואידיות: חשוב מאד להתחיל לקחת ממש בתחילת הכאב כשהוא עוד קל. גם מניסיון אישי- כשהכאב כבר די חזק, הכדור כבר לא השפיע עלי, וגם מהמלצה של רופא שהסביר לי שחלק גדול מהכאב נובע מהדלקת שנוצרת ולכן כדאי לקחת מוקדם למניעה.
הוא אכן לא משפיע מיידית, נראה לי לפחות חצי שעה.
כמובן *חובה* לקחת עם אוכל. מסוכן מאד אם לא.
לי ספציפית כן גרם לנימנום, כמעט תמיד הלכתי לישון אח"כ... אז להזהר.
לא לקחת יותר ממה שמותר (אם אני זוכרת נכון מותר רק כל 12 שעות) גם אם מאד מאד כואב

לואי84

New member
לא חייב להיות מוקד במעיים

בשביל לגרום לבעיות עיכול. יכול להיות גם הדבקויות או אפילו סתם תגובה של המעיים לחומרים שמופרשים באגן בגלל האנדו'.
איזה תלונות יש לך שקשורות למעיים והאם עשית בדיקות בכיוון?

ליה1997

New member
אני בתחילת התהליך

ביום ראשון אני אגש לרופא משפחה שיוציא לי את כל ההפניות לבדיקות. הבדיקה היחידה הייתה אולטרסאונד אצל ד''ר ארביב . איך מזהים הדבקויות?
יש לי הרבה בלאגן בבטן יותר מידי...

לואי84

New member
היי ליה

התגובה שלי הייתה למגיבה "מזריקה מאהבה" שאמרה שהיא חושבת שיש לה מעורבות מעיים למרות שהרופאים אומרים שלא...

לא תמיד מזהים הידבקויות. לפעמים רואים באולטרסאונד ולפעמים מרגישים בבדיקה ידנית.

מה שחשוב שהתחלת את התהליך והתחלת אותו בגיל צעיר, ככה יוכלו להשתלט על הבלאגן...

ליה1997

New member
אהה טעות שלי סליחה

כן התחלתי למזלי בגיל מוקדם אבל עדיין אחרי הזנחה ארוכה שהובילה להדרדרות מהירה ... אבל עדיין מספיק מוקדם.

למעלה