עזרה

ykua85

New member
עזרה

שלום אני תלמידת יב והתחלתי את תהליך ההתנדבות מהצו ראשון והוועדה הרפואית בספטמבר . מאז לא אושרתי סופית כמתנדבת , אני מתקשרת לפחות פעם בשבוע לתא מתנדבים שתמיד עונים לי באותה תשובה שהתיק שלי לא עבר אליהם. לפני חודש חודשיים הםאמרו לי שצריכים להתקשר אליי בעוד שבוע לראיון טלפוני ומאז לא התקשרו והם לא ענו לי. אני ממש מתוסכלת מהתהליך ואפילו לא היה לי יום המאה כלום. השאיפה שלי להתגייס בדצמבר . מישהו עבר את אוצו הדבר ויכול לעזור לי כי באמת אין לי כוח לרדוף אחריהם כלשבוע
אני מתנדבת על צליאק דרך אגב.

noboya

New member
תשובה

משהו לא ברור לי - הייתה לך וועדה רפואית אבל לא אושרה לך ההתנדבות סופית? מה אמרו לך בסוף הוועדה?
בכ"מ, אם לא אושרה לך ההתנדבות לא תקבלי שום זימון למיונים או ימי מאה.
מה שאפשר לעשות זה להמשיך ללחוץ ולהתקשר למדור מתנדבים - בסופו של דבר הם יעזרו לך, זה התפקיד שלהם. גם אם לא כל שבוע, אפשר כל שבועיים...
ובנתיים אני ממליץ לך לנסות למצוא לבד בנתיים מקום ותפקיד שאת רוצה. זה יקצר משמעותית אחר כך את תהליך המיונים.
יש כמה הצעות תפקידים שאת יכולה כבר עכשיו להתחיל לבדוק בפורום (למעלה "כלים ומידע" ואז "מאמרים" ואז בצד ימין "הצעות תפקידים").
עד דצמבר לדעתי כבר בטוח תתגייסי. הגיוני גם שלפני אם המיונים יהיו מהירים או אם יש לך תפקיד שאת רוצה ויודעים באותה יחידה עליך (במקרה כזה אפשר אפילו תוך שלושה חודשים ופחות).
&nbsp
המון בהצלחה!!

DoorCohen

New member
הייתי באותו מצב - אל ייאוש

היי, גם אני תלמיד יב' שמתנדב וגם אני התחלתי את תהליך ההתנדבות כבר בצו הראשון, אחרי כמה זמן עברתי וועדה רופאית מיוחדת, והדבר האחרון שנשאר אחרי זה זה הוועדת מתנדבים בענף רותם נדמה לי.
בכל מקרה, גם אני התקשרתי אליהם והם אמרו לי שצריכים להתקשר אלי ולזמן אותי לראיון, בהתחלה הייתי מחכה ואז הבנתי שזה לא עובד. לקח לי 10 שבועות!!! לא פחות ולא יודע עד שהם התקשרו וזימנו אותי. אני ממליץ לך להמשיך ולהתקשר לפחות פעמיים בשבוע ובסוף למישהו שם ישבר והוא יעשה משהו.
אין מה לעשות ככה הצבא עובד ואני מצר על זה מאוד. אני מאחל לך המון בהצלחה ואם את צריכה עוד משהו מוזמנת לפנות :)
בסוף הכל מסתדר! סבלנות זה הסוד.

נ ו ע ה 12

New member
קצת מסתייגת... פעמיים בשבוע זה מוגזם

פעם בשבוע וחצי-שבועיים יותר לגיטימי. וכן, אני מבינה את המצב וגם אני הייתי בו, עברה שנה וחצי עד שאישרו את בקשת ההתנדבות שלי, ובזמנו זה שענו לך לטלפון במדור (תא) מתנדבים היה נחשב נס, לא משנה כבר מה יגידו בשיחה עצמה... אבל פעמיים בשבוע זה טו מאץ'.

Lipazla

New member
בהצלחה :)

היי :)
קודם כל, זה לא מובן מאליו שבחרת להתנדב למרות שניתן לך הפטור!
אני גם תלמידת יב, מזדהה עם מה שכתבו לך למעלה. אני מבינה אותך שזה קשה, מעצבן ומתסכל לרצות לתרום ולתת מעצמך ונדמה שהצד השני לא משתף איתך פעולה, אני מבינה שזה עוד יותר מתסכל לשמוע את התלמידים האחרים לכיתה מקבלים זימונים ומיונים ואת לא.
אבל אל תדאגי! גם במקרה שלי זה לקח הרבה מאוד זמן (פתחתי את הבקשה באוגוסט ואושרתי להתנדבות במרץ), אבל זה מגיע!
תמשיכי להתקשר פעם בשבוע, להזיז עניינים, ותשמרי על המוטיבציה שלך!!
וכמו שהציעו לך למעלה, תתחילי לחשוב על תפקיד שתרצי לשרת בו :)

בהצלחה רבה :)

למעלה