עזרה:)

shir552

New member
עזרה:)

בת 21.יצא לי לפני כחודש וריד בולט באיזור הרקה, לא בולט כלפי חוץ אבל כמו פסים כחולים. אולי כי העור דק באיזור או מלחץ. האם יש לכך פיתרון? משחות שיכולות לעזור לעניין? אני לוקחת את העניין ממש קשה.
תודה רבה מראש!

וריד בולט ברקה

שלום , ורידים בולטים ברקה נובעים מזרימת דם מוגברת לאיזור הראש . הסיבות לכך יכולות להיות רבות - יכול להיות ממצא נורמלי שיעלם כפי שהופיע ; יתר לחץ דם ; דלקת בעורק הטמפורלי ; בעיות קרישיות .. עליך לפנות לרופא המשפחה שלך לצורך בירור הסיבות האפשריות

וריד בולט ברקה

שלום, הסיבה לוריד בולט ברקה היא בדרך כלל זרימת דם מוגברת לאיזור הראש.הסיבות לכך יכולות להיות רבות כולל -ממצא נורמלי שיחלוף מעצמו ; יתר לחץ דם ; דלקת בעורק הטמפורלי. מומלץ כי תפני לרופא המשפחה שלך לצורך בירור ואיבחון מדוייק של הסיבה

וריד בולט באיזור הרקה

שלום , וריד בולט באיזור הרקה זוהי תופעה שמקורה בדרך כלל מזרימת דם מוגברת לאיזור הראש.
הסיבות לכך יכולות להיות רבות - ממצא נורמלי שיחלוף כפי שהופיע , מתח נפשי , יתר לחץ דם , דלקת בעורק או בעיות קרישה
אני ממליצה כי תפני לרופא המשפחה שלך לצורך בירור הסיבות האפשריות

shir552

New member
שאלה

בבדיקות דם הכל היה בסדר..האם באמת יש סיכוי שכמו שהוריד הזה נראה לעין רק בחודש האחרון ככה הוא גם יעלם? ואם לא האם יש דרכים לפיתרון? שווה לנסות משחות טבעיות המיועדות לכך?

וריד בולט באיזור הרקה

ערב טוב,
בהחלט יתכן שהוריד יעלם כפי שהופיע . בגלל שמדובר ככל הנראה בזרימת דם מוגברת לאיזור טיפול מקומי במשחה לא יועיל במקרה כזה
אני ממליצה לך לגשת לרופא המשפחה או לרופא מומחה בכלי דם על מנת לעבור בירור מקיף יותר כולל בדיקות הדמייה ולא רק בדיקות דם
בהצלחה

למעלה