עזרה

נילי 747

New member
עזרה

היי חברים
אז ככה אני בת 25 רוצה כבר למצוא זוגיות אמיתית
כל הבחורים הקודמים שיצאתי איתם היו שרוטים רציני
אחד מהם גם פגע בי פיזית ומילולית
בגלל שראיתי שאני נופלת רק הבחורים

הנרקיסים והבעייתיים הלכתי לטיפול כמעט חצי שנה
לקח לי להחלים מכל צלקות העבר
היום ב״ה האישיות שלי דיי נבנתה :)

אבל מה שמבאס אותי זה שאני לא מצליחה למצוא גברים אמיתים נורמלים שרוצים ללכת על חתונה
רוב אלה שמתחילים איתי זה רק כי אני קורצת להם מבחינה חיצונית הם אפילו לא מתבישים לגשת ישר ולענין ...:(

וזה מתסכל אם פעם זה היה מחמיא לי שככה מחזרים אחרי
היום זה נראה לי כעלבון צורב
כאילו מה אני לא בן אדם אני רק גוף ???
מה אני חתיכת בשר ?
זה מתסכל אותי לראות שעדין בחורים לא רואים אשת שיחה ומישהי שאפשר לבנות איתה חיים:(
אפילו ליבי נצבט בקנאה כשאני רואה זוגות מסביבי שהגברים מתים על החברות /נשים שלהם בגלל מי שהן באמת והמראה החיצוני הוא רק בבונוס אני כבר מיואשת .. רוצה לדעת אם יש פה בנות נוספות שמבינות ויכולות לייעץ לי בלי קשר אני ממשיכה את הטיפול אצל הפסיכולוג כדי לעבוד גם על הנקודה הזאת ובנוסף חשוב לי לציין שמבחינת לבוש אני הכי לא אטרקטיבית כמובן אני מטופחת והכל אבל לא מאלה שמנסות למשוך צומת לב בביגוד פרובוקטיבי ... תודה מראש :)

A לוןA

New member
תראי,

זה נכון שסיפורי האגדות מלאים בנסיך שראה ישר את הפנימיות של הנסיכה, והתאהב בה בגלל חוכמתה/טוב ליבה וכו'.
בפועל, מה לעשות- בשביל להכיר מישהו לעומק צריך ... נו... להכיר אותו.
אז בהתחלה של זוגיות יש שני סוגים- הסוג הראשון זו ידידות או היכרות מוקדמת שמתפתחת לזוגיות
השני זו זוגיות שמתחילה כצד אחד "מתחיל" עם השני, פגישות עיוורות, אתרי היכרויות וכו' או בקיצור- היכרות שמתחילה למטרות זוגיות. ובסוג הזה, הדבר הראשון שאת רואה בצד השני הוא המראה החיצוני שלו.
גם הזוגות שמסביבך התחילו עם משיכה מינית וכימיה- והמשיכו משם לאהבה. ככה זה.
&nbsp
זה לא אומר שאת צריכה לשכב עם כל מי שמציע לך סיכוי לזוגיות ובהחלט רצוי שתבררי עם עצמך ואיתו, אולי במשך כמה פגישות לפני ה"ישר ולענין", מה בעצם הוא מחפש, האם יש כימיה מעבר למשיכה וכו'- אבל אל תפסלי משיכה מינית בתור פרמטר (חשוב) לתחילת יחסים.
&nbsp
&nbsp
מצד שני, מה אני מבין... כל מערכות היחסים הרציניות שלי, כולל זו שאיתה אני חוגג עכשיו 12 שנה (ונישואין) התחילו בסקס בערב הראשון......

פלונית30

New member
אולי במקום לנסות למצוא ללא הרף זוגיות

תשתחררי קצת מעניין הזוגיות, תלמדי לייצר זוגיות עם עצמך לבד וכל השאר יבוא בברכה=]

נילי 747

New member
רעיון נחמד תודה

הבעיה כנראה. זה הלחץ החברתי פחות הצורך לזוגיות
אני דיי טיפוס של סולו

למעלה