עזרה

עזרה

אני יודעת שזאת בקשה מוגזמת.. אבל למישהו יש מושג איך או איפה אני יכולה לתרגם את הקטע הבא? "משולש ברמודה" קיבל את שמו בגלל איי ברמודה המצויים ליד הקצה הדרומי של המשולש. לאורך 100 השנים האחרונות יותר מ-20 מטוסים ו50 אוניות נעלמו באופן מסתורי באיזור. ב- 1892 נמצאה האוניה ´מארי סלסט´ שטה כשאין זכר לאיש מאנשי צוותה. האגדה הגיעה לשיאה ב- 5 לדצמבר 1945 במקרה של טייסת 19, כשחמישה מטוסי סילון מתודלקים של הצי האמריקאי נעלמו בטיסת אימונים שגרתית שעה שטסו מעל המשולש. צוות ההצלה שנשלח לאיזור וכלל 6 מטוסים ו- 27 איש נעלם אף הוא. כל המטוסים לא נמצאו עד היום. ההסברים לתופעות המוזרות משתרעים על הטווח הנרחב שבין פנטזיה לבדיון: בקעים ברצף הזמן, שער למימד ולעולם אחר, קרינה חזקה הנובעת ממקום טביעתה של אטלנטיס האגדית, המצאותם של חייזרים בקרקעית הים, השפעות מגנטיות, אילו הם רק חלק מההסברים והמיתוסים שנרקמו במרוצת השנים. המדענים מנסים להסביר את התופעות באמצעות שבר תת מימי בעומק 9,000 מ´, ומצביעים על כך שמרבית ההיעלמויות התרחשו דווקא מחוץ למשולש. אוניות ומטוסים דקה לפני שנעלמו הודיעו בקשר האלחוט שהם מבחינים בקצף אדיר מעל הים ואור בוהק ומסנוור שמונע בעדם ראייה של האיזור , דקה אחרי הדיווח נעלם הקשר בין האוניות או המטוסים וגם נעלמו עקבותיהם. במקרים מסויימים נמצאו אוניות שנעלמו בשלמותן באיזור מרוחק מאוד ממסלולן התקין כשמאגר הדלק ברשותם לא היה מספיק להן להגיע לאיזור בכוחות עצמן. כל אנשי הצוות נעלמו באופן מסתורי. אחת התיאוריות שמנסה להסביר את תופעת ההיעלמות המסתורית של המטוסים והאוניות מיוחסת לחייזרים , אולם כמובן שאין שום הוכחה מממשית לסברה זו. קיימת תיאוריה אחרת שבחלל מעל המשולש קיים חור במימד הזמן שאינו מוכר ואינו יכול להיראות בעיניים אנושיות. חור זה מאפשר מעבר בין עולמות שונים כך שחייזרים או יצורים ממקום אחר היו יכולים לעבור לכדור הארץ מבלי שעין אנושית תוכל לחוש את זה ודרך חור זה הועברו האנשים האניות והמטוסים לעולמות זרים . הסבר נוסף מדבר על שדה מגנטי מתחת לים שמושך אליו את האוביקטים. יש הרואים בכל אירועי ההעלמות צירוף מיקרים בלבד.

ramihann

New member
זה נראה לי כמו קטע שתורגם מאנגלית

נסי לחפש ב-"גוגל" לפי מספר מילות מפתח ואולי תגיעי אל הקטע המקורי.

למעלה