עזרה!

ללי 2

New member
עזרה!

הי בנות תעזרו לי בבקשה. איך אתם מתלבשות? ואיפה מוצעות בגדים? אני ממש מיואשת. אני שמנה 95 ק"ג גבוהה 172. רחבה חלק עליון , אין חזה, ורגלים רזות. לא מוצאת בגדים באף מקום. לא אוהבת סגנון היפי וגם לא מחויט מבוגר יותר ספורט אלגנט.

נסיון ייעוץ

בעיני מאוד מחמיא לבחורות עם סוג הגוף שאת תארת מכנסיים בגזרה הנקראת סיגר. כלומר ישרים כמו צינורות. זה לא יקר ויש בשלל צבעים בהמון מידות במשביא מחסני אפנה ובמשביר הרגיל ובכל מקום אבל תקני אותם בול במידה שאת צריכה לא רחבים אלא צמודים וזה בחורף (זמן טוב מאוד לבעלות גזרה כשלך) עם סריג ארוך עד התחת. יש סריגית צבעונים מהממים פשוטמבדים מטריפים שנקראים מליון דולר... זה מטשטש היעדר טליה (מותן) ומאפשר לך ללבוש חזיה מרופדת שתעזור לבזז´ייך לבלוט... או לפחות הסריג יטשטש את היעדר התבלטותם. את יכולה לגוון המון עכם צעיפים צבעוניים בצבע הנעלייך או כובע-צעיף -כפפות-גרביים בצבעים תואמים.... זה לוק א´. לוק ב´ טיפה יותר ליציאה אותם סריגים ארוכים מהממים (בלילית שלושה באמת יפהפיים במאה ש"ח) עם חצאית קצרה שתחמיא לרגליים שלך גרביון מאט שחור או צבעוני ומטורף ומגפיים עד הברך... שיא הסקסיות. שלך מטושטשת...

איזה

מידה את? אני אולי יכולה לעזור לך. בקשר לחולצות אני ממליצה לך גם על סריגים שיסתירו את מה שצריך. ואל תרגישי לא יפה רק בגלל שאת שוקלת ככה, כי שום מספר לא יהפוך אותך לעצובה!

ללי 2

New member
תודה רבה בנות השאלה איפה למצוא סריג

כזה? אני בערך מידה 48 50 אין לי בדיוק מושג.

ShirShir

New member
מניסיון...

מחמיא מאוד סריגים וג´ינסים או מכנסיים בגזרה קצת צמודה ומתרחבת למטה. יש מכנסיים מאוד נוחים ויפים ב"מתאים לי" בשלל צבעים וגזרות. [מידה 48-50 זה מידה 3 או 4 של "מתאים לי"]. סריגים יש ב"פלאוורס", "קרייזי ליין", "מתאים לי", "עונות", "לילית וורדה", "JUMP" וכו´. זו עונה של המווון מבצעים והנחות, מבטיחה לך שתמצאי משהו חדש ויפה! בהצלחה חמודה! ספרי לנו מה קנית..

תראי....אני בדרך כלל עושה את

הקניות שלי במפוזר נורא. כל פעם שאני רואה משהו שנראה לי, במחיר סביר, אני קונה וככה אני מוצאת הרבה פעמים דברים למידותיי בחנויות רגילות. הייתי השבוע בפרימה קלאס וכמעט התעלפתי- ראיתי מכנסיים מדהימים מבד קטיפה כזה (כמו קורדרוי אבל בלי הפסים) בגיזרה מהממת עם צורה נורא מיוחדת ב-40(!) ש"ח אבל ה וא לא היה סטרץ´ והיה אותו רק עד 48, יש מצב בהחלט שעלייך הוא יעלה כי את בערך במידה שאני הייתי בה לפני שעליתי. אם זה לא מתאים ראיתי בפנים מכנסי קורדרוי, מכנסיים מגניבים מתרחבים אחרים, כמה ג´קטים וקצת חולצות ממש ממש יפים ועוד לא יצא לי לראות שם משהו שעולה יותר מ-99 שקל אז כדאי לנסות. אם את מפקפקת באיכות אז את יכולה להסיר דאגה מליבך כי יש לי שני זוגות מכנסיים שלהם שנמצאים אצלי בארון כבבר יותר משנתיים ובגלל שהם נמתחים הם שרדו את זה שהשמנתי ואני עדיין מתה עליהם. אז תבלי ושיהיה לך המון בהצלחה ותיכנסי לסתם חנויות לפעמים כדי לפשפש ואולי תמצאי דברים טובים.

TwoFrogs

New member
טוב לשמוע על החנות הזאת...

יש לך מושג אם יש להם סניף בחיפה? תודה...

אין לי שום מושג...

אין לי שום מושג....רגע בעצם יש לי מושג...בהדר יש חנות שלהם. אאני לא יודעת לתת לך כתובת מדוייקת אבל אני זוכרת שפעם הייתי בהדר וראיתי חנות שלהם. פשוט תחפשי על השלטים את השם פרימה קלאס. נראה לי שזה כתוב באנגלית אבל אני לא בטוחה.

DREAM111

New member
ללי יקרתי

במידה שלך את בעצם יכולה למצוא בכל אחת מהרשתות של החנויות למידות גדולות. עכשיו במתאים לי יש המון סריגים בכל מיני גזרות ודוגמאות. ויש להם במידות הללו המון דברים. קניה מהנה.

למעלה