עזרה

celeste

New member
עזרה

אני יודעת שזה לא המקום הנכון אבל אולי אתם תוכלו לעזור לי . אני מחפשת אתרים על הזמרת melody זאת ששרה את השיר el baile de las gorillas . כל מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו. נטלי

../images/Emo85.gif../images/Emo42.gifלורה יש לך קאזאה?!

גם ליייייייי

shellyland

New member
לאורה ומאיה היקרות ../images/Emo140.gif

אתן אולי לא מודעות לזה, אבל קאזה היא תוכנה לא חוקית מכיוון שהיא מפרה את חוק זכויות יוצרים ובכך פוגעת בפרנסה של האומנים היוצרים את המוזיקה. שיקול שלכן אם אתן רוצות להשתמש בתוכנה כזאת על המחשב הביתי שלכן, אבל לפרסם אותה או לדבר עליה בפורומים אסור (כי כאמור - היא לא חוקית). בבקשה המנעו מלעשות את זה בעתיד. אפשר לדבר על שירים גם בלי זה, ולחלקנו זה מפריע. תודה לשתיכן על ההבנה וההתחשבות.

rmoses1

New member
לא מדויק

קאזה היא תוכנה חוקית לחלוטין מבחינה פורמלית, אבל ייתכן שזה לא מוסרי להשתמש בה כי, כמו שאמרו כאן, אתה בעצם מקבל שיר בחינם בעוד שהיוצר אמור לקבל כסף על המאמץ שהוא השקיע ביצירת השיר/תוכנה. מכיוון שכך, וסליחה שלי, בפורום הזה בכל אופן, מותר לדבר על התוכנה הזאת, אבל תזכרו שיש אנשים שזה מפריע להם ואם אתם רוצים להתחשב בהם (מומלץ!) אז אל תדברו עליה. ראובן

Diegol

New member
מסכים איתך...

אנחנו לא נמצאים תחת משטר צבאי (אולי בעצם כן?) וכל עוד לא מזיקים לאחרים מותר לך להוריד כל מה שאת רוצה

למעלה