עזרה

tuvalg

New member
עזרה

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר השני מהדיסק החדש שלהם

רותמיקה

New member
אפשר גם שמישהי תגיד לך?../images/Emo29.gif

אתה מתכוון ל'שנים חסומות'-הוא השיר השני שהם הוציאו לרדיו. ואם אתה מתכוון לשיר השני בסדר השירים בדיסק השיר המבוקש הוא לא אחר מאשר 'הקונפורמיסט' שמחתי לעזור

Just Adi

New member
חן! (לא קשור) ../images/Emo80.gif

תשנה סקר! אני אתן לך רעיונות אם אתה רוצה אבל תשנה!

טוב.., מחר משנים, ../images/Emo168.gif

יש לי כבר רעיון..., ו.............. אז זהו החלטנו על צבע!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifאפור (כמו ב"פצעים ונשיקות")

שלטענת רותם היה משוחד... טוב לא משוחד אבל לא אובייקטיבי. סתכלו
נראה לא רע בכלל וזה אפילו לא מגיע ללא יודע מה של החולצה שאנחנו הולכים לעשות... סמכו על חן, העיקר תביאו כסף

ברור.. ../images/Emo168.gif

שלנו הולכת להיות בהרבה יותר טובה.... וסמיון, לפי התיכנון התמונות ששמת אפילו לא דומות...

i c y

New member
צריך לעשות סקר על...../images/Emo42.gif

התאריך של המפגש!

חשבתי על זה... ../images/Emo168.gif

אבל עדיין כל אחד צריך לכתוב לי כאן, באיזה תאריך מדוייק בפסח הוא לא יכול... חשבתי אולי על לעשות סקר, איפה יהיה המפגש....? מה דעתכם?

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifרעיון טוב אבל מה האופציות?

וברור שזה לא דומה, מה שרציתי להגיד זה שאפילו החולצות האלה, שהן בכלל לא דומות לאלה שיהיה לנו ושלנו יהיו הרבה יותר שוות, אפילו הן ראות לא רע...

../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

ועל האופציות.... נראה לי שהם יהיו: ת"א, מזכרת בתיה, מממ...., דימונה (אני מציע את ביתי, אבל השאלה אם תרצו לבוא לכאן...
) ועוד אם אתם רוצים, תציעו...

the king 25983

New member
זה יהיה רק ליום אחד../images/Emo35.gif כאילו בלי

שינה
כי רק עכשיו חשבתי על זה... תמיד חשבתי שגם נישן ביחד אבל זה בטח לא יהיה ככה כי... בעצם אין לי סיבה... איפה בת"א
מזכרת בתיה
רוני אמרה שלט נראה לה אז זה משאיר רק את רותם(יקה) כי כל שאר החברות שלהן כבר לא נמצאות בפורום... יהיה מספיק מקום בבית שלך
הבית שלך מספיק גדול

Just Adi

New member
הצעה למקום... ../images/Emo80.gif

כפר סבא עכשיו... אני לא בטוחה שיסכימו לי אבל אם תוכלו אני אפצח בתהליך שיכנוע שאני משוכנעת כמעט לגמרי שיסכימו לי... ובכפר סבא אפשר ללכת לבית קפה, באולינג או סרט או משהו נחמד... וזה דיי במרכז 20 דק' מת"א

באולינג!!

והכי טוב תל-אביב, נצא לכל מיני מקומות, כי אם כבר כפר-סבא, אז ת"ל, או שאפשר לת"א ואז לכפר סבא

למעלה