עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMRIVOL

New member
עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה.... מה אתם אומרים על הדיסק Ummagumma??? שווה קנייה? ומה זה כל השירים האלה שבהמשכים?....(מה זה אומר?) איזה סגנון הדיסק?....( ברמה הפסיכדלית ) תודה!

Jam Head

New member
אמממ...

Ummagumma , קודם כל אני אפתח בכך שלפי דעתי זה הדיסק הכי גאוני ששמעתי בחיים שלי , באמת , כל כך מטורף , נסיוני , חוויתי , פשוט כייף של שמיעה. אבל ! ויש אבל גדול פה , צריך לשמוע אותו הרבה פעמיים , אני אישית שומע מוסיקה שלא קל לקבל אותה , ככה שאני רגיל להקשיב המון פעמיים לאלבומים שאני קונה , ולא לפסול על ההתחלה. צריך הרבה גמישות ודימיון לאלבום המאוד מיוחד הזה.

yuvalpik

New member
הגעת למקום הנכון.......

קודם כל לציין, שאומהגומה הוא אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי. מה שכן, הוא נרוא קשה לעיכול..... נורא אפל ומפחיד..... אבל כמובן, גאוני..... אכן שווה קנייה... אומהגומה אלבום פסיכודלי לכל דבר. אבל לא פסיכדליה מהסוג של פייפר או סוסרפול אוף סיקרטס, שהיא אופטימית יותר... אבל אלבום מצויין. נראה לי שאתה יודע את זה כבר, אבל יש גם אלבום בהופעה חיה, מצורף. הופעה מצויינת . ושהחלקים האלה לא יפחידו אותך..... זה באמת מבלבל..... שווה שווה

Adonai

New member
אל תשמע כשאתה מסטול!

פשוט סרטים רעים מטורפים

PINK FLOYD FAN

New member
לדעתי

דיסק מצויןןןןןןן שווה קנייה אני אוהב דווקא את הלייב אבל שניהם מעולים כדי לקנות ולא לבזבז דיבורים מיותרים

למעלה