עזרה...

OMRIVOL

New member
עזרה...

אז ככה... ידידה שלי מבקשת שאני אצרוב לה דיסק של פינק פלויד עם הלהיטים.... היא לא ממש מכירה אותם , למעט שירים בודדים. לי יש את כל הדיסקים שלהם , כך שלא תיהיה בעייה... אז איזה שירים הייתם ממליצים לי להכניס לדיסק , כשהדיסק מיועד לאחת שלא כ"כ מכירה אותם... תודה מראש!!!

אולי פשוט

תצרבי לה את השירים שיש ב"אקוס" (אני מתכוונת לדיסק "להיטים" של פינק פלויד)?

OMRIVOL

New member
דבר ראשון זה "תצרוב" ולא "תצרבי"...

כן...חשבתי על זה , אבל יש מלא שירים יפים שלא נכנסו ל"Echoes"..... עוד דבר , שלמרות שיש לי את כל הדיסקים , אני עוד לא מכיר את כל השירים של אחרי ה"Final Cut"...והדיסקים האלה דווקא בסגנון שהיא עשוייה לאהוב , למרות שאחרי ה"Final Cut" זה לא ממש השירים החשובים של פינק פלויד.... נו אז מה אתם אומרים...תתעוררו...

meandmeandme

New member
גרר... כתבתי הודעה והיא לא נשלחה...

אז שוב: כפי שכבר סיכמנו בדיונים שונים בפורום הזה פינק פלויד היא לגמרי לא להקה של "להיטים". פינק פלויד (כמו המון להקות של אותה תקופה) הרכיבה יצירות שיצאו בפורמט של אלבומים. כל קטע בתוך אותו אלבום (או יצירה) היה קשור לקטע שמקדים אותו לקטע שבא אחריו ובכך משלים אותו. לקחת קטע כזה ולנתק אותו מאותה שרשרת תגרום לקטע לאבד מהמשמעות שלו, מהעומה שלו ומה היופי שלו. אם אתה רוצה להכיר לה פינק פלויד או שהיא רוצה להכיר פשוט תקנה לה אלבום. הפורום מלא בדיונים של "איפה להתחיל" אז דף דף אחורה ותמצא תשובה.

למעלה