עזרה!

amircx

New member
עזרה!

קניתי מצלמה דיגיטלית שעושה סרטים (CANNON POWERSHOT 330) של AVI ואני לא מצליח לפתוח אותה בשום תוכנת עריכה נראה לי שהיא פשוט מכווצת את הקובץ או משהו בפורמט מסיום מישהו יודע איך אפשר במקרה לפתור את הביעה? איך לקודד אותה לAVI רגיל שאפשר יהיה לערוך את הסרט בכל תוכנה?

יש לי הצעה

הצעה ותו לא, כי אני ממש לא בטוח בזה. תנסה להיכנס לאתר הבא שם תמצא בקטגוריה של מדיה -> וידאו, תוכמות שמבצעות המרה ואם אני לא טועה, גם דחיסה. שווה הצצה.

GGOODD

New member
ניר, שאלה...

עיינתי בפרטים שלך וראיתי שאתם צלם טלוויזיה... ספר לפורום במה אתה עוסק איפה עבדת איפה אתה עובד ואיך הגעת לכל זה? אני סקרן...

מעט עליי

אני עובד בתחום כבר 7 שנים. עיקר עבודתי בתחום הצילום (צלם, עוזר צלם וצלם במצלמת רחף) אני מצלם את התוכנית "טעמים" בארץ ובחו"ל, "עבודת בית",לאחרונה צילמתי פרסומת לערוץ הרוסי החדש. לפני שבועיים הפקתי וביימתי את הצילום לטקס "נוצת הזהב" (שנה שנייה) וגם הפקה ובימוי של קלטת התעמלות "אוסטיאופורוזיס" (כן, יש כזה דבר. גם אני לא האמנתי לפני כן...) בדרך צילמתי גם סרטון על תל-אביב למרכז המבקרים בעזריאלי, ערוץ האופנה, "המסיבה" ,טלעד (כל מיני תוכניות אולפן), סדרה דוקומנטרית לערוץ הספורט, AXN, סרטי תדמית ועוד פיצ'פקאס. כעוזר צלם עבדתי בהרבה הפקות , רובן דוקומנטריות ולשמחתי, עם טובי הצלמים. לדוגמא "דימונאים" קלטות ילדים ועוד כל מיני סרטים דוקומנטרים. היו עוד עבודות שאני כרגע לא נזכר בהן. מוזר, שאת ההתמחות שלי עשיתי בכלל בתסריטאות ובימוי... (נסתרות הן דרכי המקצוע) בכל אופן, אני אשמח להיות פה ולעזור כמה שאוכל.

GGOODD

New member
כל הכבוד !

חתיכת ניסיון צברת, אה? שמח שאתה כאן איתנו, אתה עוזר מאוד וגם בטוח אני כי גם בעתיד תוכל לסייע בצורה משמעותית לחברי הפורום
אני אומנם לא רוצה להיות צלם בחיי, אבל אני מקווה שבתור מפיק בעתיד גם לי יהיה ניסיון עשיר כמו שאתה צברת... ישר כוח!

leocat

New member
השם שלך מאד מוכר לי

יכול להיות שלמדנו יחד באוניברסיטה?

SCaToPHaG

New member
יש עוד ניר פרידמן

(לפחות עוד אחד...) ההוא המתולתל מהטלויזיה, הסולן של להקת "השוונג של הפיתה"...

למעלה