עזרה

עזרה

בבקשה לכל מי שעוסק ביוגה או עסק.. לענות על השאלות הקצרצר הזה זה יעזור לנו מאוד.. תודה.. בבקשה כמה שיותר דחוף לנסות עד סוף השבוע כי זה לחוץ לנו נורא... 1 האם אתה עוסק ביוגה ? 2 למה דווקא יוגה? 3 מהי יוגה מבחינתך? 4 מה הביא אותך להתנסות בשיטה זו? 5 האם אתה עוסק בסוגי התעמלות נוספים? 6 איך ההרגשה לפני ואחרי היוגה? 7 איך ההרגשה בזמן השיעור? 8 האם אתה חש בכאבים? האם יש התרגלות לכאבים אלו? 9 אתה חש בהבדלים בין שיעור לשיעור , הבדלים בחיי היום יום? אפשר גם לענות לי בכתובת אימייל: [email protected] או או איי סי קיו: 155711341 או.. 98085100 בתודה .. מירי ושירן

Rain88

New member
חדשה

ואני חושבת שהשאלון הקצר הזה הוא גם דרך נחמדה להציג את עצמי. 1. כן. 2. חיפשתי משהו שיעזור לי מעבר לתחום הפיזי בלבד, וכך הגעתי ליוגה. 3. מאחר ואני בשלביי ההתחלה בלבד, אני מאמינה שהיא עדין לא חשפה את מלוא יכולתה והשפעתה עליי, אבל אני כבר רואה שהיא מפתח לחיים שלווים יותר ומלאי הרמוניה. 4. כפי שנאמר בתשובה מס' 2, רציתי משהו שישפיע גם על הנשמה בתוכי. 5. רקדתי עד לא ממזמן באופן קבוע, כרגע רק כשמזדמן. 6. לפני, זה תלוי כמובן במה שקרה לי באותו יום. אחריי, אני מרגישה שלווה, רגועה ומלאת שקט פנימי. ומבחינה פיזית טוב מאד גם כן. 7. לא יכולה ממש לענות על שאלה זו, מפני שבמשך השיעור אני מתרכזת יותר בפעילות הפיזית. 8. אינני חשה בכאבים. 9. אינני מתאמנת הרבה זמן, לכן לא חוויתי תפנית משמעותית של ממש עד כה. אבל נהייתי פשוט שלווה ואף שמחה יותר.

תשובות

1. עסקתי בזה בעבר, ולאחרונה מתחילה לחזור לזה מחדש. 2. כי ההתנסות בעבר מזכירה לי שיוגה זה התעמלות גם לגוף וגם לנפש, שנותנת הרבה אנרגיות ורוגע. 3. בעצם עניתי על זה כבר בסעיף 2. 4. האמת, אני לא זוכרת מה הביא אותי בזמנו להתנסות בשיטה זו. כנראה שילוב של רצון ללמוד משהו חדש שאף פעם לא התנסיתי בו עם צורך במשהו מרגיע. 5. אני עושה גם הליכה כל יום. 6. לפני - הרגשה רגילה, לא הרגשה מיוחדת. אחרי - הרגשה של עירנות ומרץ. 7. אוכל לענות על זה מחר אחרי השיעור הראשון.
8. בזמנו, כשעשיתי אז יוגה, היו לי כאבי גב איומים אחרי התרגיל של עמידת נר, כנראה כתוצאה מזה שלא עשיתי אותו נכון. לא זוכרת שהתרגלתי, היו פעמים שנמנעתי מלעשות את התרגיל הזה בגלל הכאבים. 9. לא ממש זוכרת איך זה היה אז, אז כנראה שגם על זה אצטרך לענות אחרי כמה שיעורים מהשיעורים שאני עומדת להתחיל ממחר.

למעלה