תגובה ל``צריכה עזרה``
תראי את מזכירה לי תקופות נשכחות, אני הייתי ילדה מאוד ביישנית בבית הספר וזה הגיע למצב כזה שבהבעה בעל פה היתי על הפנים, אבל בתוך תוכי הייתי מלאה ועשירה מתוכן. עם השנים הוצאתי את הכל והיום אני כל מה שרציתי להיות, אבל זה לא החוכמה, כדאי לך להגשים את עצמך כבר ממתי שבתוך הלב את מרגישה ככה. אז ככה, אני היום מעבירה לילדים שלי שאין שום סיבה להתבייש מאף אחד, ויתכן שאצלך אולי זה נובע גם מחינוך בבית, למשל אותי חינכו יותר מידי לדרך ארץ עד שהגעתי למצב שהתביישתי לדבר. תהיה מי שאת, גם אם לא תהיה עם המקובלות אני מבטיחה לך שבעוד כמה זמן תהיה מאושרת, תאמיני לי שאם כל כך הית רוצה להיות עם המקובלות את לא היית מתביישת, כנראה שבתוך תוכך ממש לא בא לך להיות איתם, אלא רק בגלל שזה ``אין``. גם היום בגילאים גדולים יותר לפעמים אנחנו רוצים ללכת למקומות של מקובלים מה שנקרא ``סלבריטאים`` כדי להיות אין, אבל בתכלס זה לא נותן לי כלום, יותר כיף לי שמגלים אותי ואת הכשרונות שלי לבד בלי שאני אדבק לחברה שלא בא לי להיות איתה. ואני מאמינה שמקבוצת המקובלים יש מי שרוצה להיות כמוך, קצת בישן וקצת צנוע אבל הם לא יכולים להיות כאלה. אם סיבכתי אותך עם התשובה שלי, אז בשורה תחתונה, תהיה מי שאת, בישנות לפעמים זו תכונה לאינטלגנציה שתצא ממך עם הזמן. אבל בבקשה תעשי לעצמך טובה, אל תתבישי ברגע הלא נכון, אם מישהו אומר לך משהו ואת מרגישה צורך להגיב, אז כאן כדאי להגיב ולא להתבייש. מאחלת לך בהצלחה, תמשיכי להתייעץ איתנו, זה יעזור מאוד בשבילך.