עזרה

The Mysterious

New member
עזרה

לפני כמה זמן קניתי מכנס בקסטרו בצבע בהיר 100% כותנה. על היום הראשון שהלכתי איתו לכלכתי אותו עם גלידת שוקולד. ישר באתי הביתה שמתי מים קרים (ירד חלק מהכתם) ואז שמתי מסיר כתמים וכיבסתי כביסה רגילה וזה לא ירד לגמרי. ניסיתי שוב לתת לזה יום שלם עם מסיר כתמים ואריאל ג'ל ואז שוב כביסה ועדיין רואים חלק מהכתם. למישהו יש עצה כיצד להוריד את הכתם המציק???

psa

New member
היי ,תנסה מסיר שומנים קר

התזה קלה על הכתם מיד לכבס במכונת כביסה -רצוי. אתמול הורדתי כתמים מטריקואים בדרך זו. מקווה שגם לך זה יצליח.

תירתיר2

New member
שמעתי טיפ אתמול

ממישהי בלבוסטע שחבל על הזמן: למרוח משחת קלין על הכתם ולייבש בשמש, ואח"כ כיבוס רגיל במכונת כביסה. היא אומרת שזה מריד את כל סוגי הכתמים.

psa

New member
תירתיר היי,עכשיו שציינת

על המשחה. נזכרתי שמשהי גם המליצה לי על משהו דומה. תודה רבה. למרות שמסיר שומנים= משהו משהו.

The Mysterious

New member
תודה לכולכם

האמת שעדיין לא ניסיתי כלום. אני קצת מפחד עם המסיר שומנים שלא יסיר גם את הצבע אבל אמא אמרה שאיך שהיא תשים מכונה עם בגדים בהירים היא תגיד לי ואז אינ ישים מסיר שומנים וישר לכביסה. אם זה לא ילך אז ננסה את הטיפ השני. בכל אופן תודה על העזרה ואני מבטיח לספר איך בסוף נגמר הסיפור עם הכתם.

psa

New member
The Mysterious היי

לא הייתי ממליצה אם לא הייתי מנסה בעצמי
. ניסיתי על טריקו כחול כהה והורדתי בעזרתו שרף שהכביסה הרגילה לא הצליחה להוריד. כמו כן ניסיתי על טריקואים אחרים. תתיז על הכתם בעדינות ,מעט למרוח....ואז מיד לכביסה. זה לא אקונומיקה. הדבר הכי גרוע שזה לא יוריד את הכתם. מחכה שתספר לי. בהצלחה.

למעלה