עזרה...

Sheep From Hell

New member
עזרה...

הורדתי את הסרט החומה ויצא לי הסרט עם הדיבורים המעצבנים על המכנסיים הקצרות וכו'... של רוג'ר ודייויד... ואני יודעת שיש גירסה נורמלית של הסרט בלי כל הדיבורים ההורסים שלהם.. קיצר מה שרציתי לשאול מה האורך של הסרט המקורי? איפה אי יכולה להשיג אותו?

Guest2112

New member
בכל חנות וידאו שמכבדת את עצמה.

ואם אין, מזמינים... בלוקבאסטר, ענק הויאדו, כל הרשתות האלה וגם חנויות קטנות - סביר להניח שתמצא את הסרט בהן..

Paranoid Y

New member
אמממממממ....

יש תוכנה אחת שאני מכיר, שאפשר בלחיצה אחת להוריד את הדיבורים ההם, ובעוד לחיצה, להחזיר אותם... אז היא הדרך הכי פשוטה לראות בצורה נורמלית את הסרט...
+

Sheep From Hell

New member
תודה!!!:)

אבל לא עניתם לי על השאלה: מה אורך הסרט במדויק..?? כי לפי מה שהבנתי, בגרסה עם הדיבורים חסרים כמה קטעים
. וגם לא ממש יעזור לי להוריד את הקולות שלהם בגלל כששמו את הדיבורים שלהם בסרט אז הורידו את רוב המוסיקה ברקע...
אוף!! למה בכלל הוציאו את הגרסא המסריחה הזאת??? זה לא כאילו מעניין אותי שהכריחו את רוג'ר ללבוש מכנסיים קצרות עד גיל 14!! זה סתם הורס את הסרט, האווירה ואת המוסיקה!!!!

Miss CB

New member
מה נסגר...

מישהו מוכן להסביר לי מה סיפור המכנסיים?? זה נשמע ממש משעשע

Paranoid Y

New member
לא, לא, לא....

בתוכנה ההיא אפשר להוריד את הדיבור ולשמוע כרגיל... בצורה אחרת, זה לא מוריד שום מוזיקה, שם אפשר לראות את הסרט בערוץ אחר...

Sheep From Hell

New member
מה?!?!?!

לא הבנתי כלום.... איזו תוכנה????? איך קוראים לה?? ------------------------------ אגב הסיפור עם המכנסיים ממש מבדר!! במשך חצי מהסרט רוג'ר מספר על זה שאמא שלו הכריחה אותו ללבוד מכנסיים קצרות עד גיל 14.. ובקטע שבו הילד מבקש מהאיש בגן השעשועים להעלות אותו לקרוסלה ואז הוא בא אליו ולוקח לו את היד והאיש מעיף אותו... אז רוג'ר אומר שזה לקח לכל האמהות שלא יכריחו את הילדים ללבוש "short trousers" אחרת הם ילכו עם אנשים זרים בגני שעשועים.... זה ממש מבדר בכלל כל הקטע עם ה שורט טראוזרס... כדאי לראות את הגרסא עם הדיבורים בשביל לצחוק קצת...

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אכן נשמע מבדר... מזל שווטרס לא נטפל לדברים קטנים, הא? מצד שני - אם לא היה נטפל לשטויות, זה פשוט לא היה אותו הדבר

Sheep From Hell

New member
yeahh...

זה באמת מבדר מאוד!! רק חבל שזה ירד לי במקום הסרט המקורי... כי פשוט כל הדיבורים האלה הורסים את הסרט וקשה להתרכז במוסיקה!! ובסרט עצמו כשמישהו מזיין לך ת'שכל על מכנסיים קצרות!!! וואי זה פשוט שופל אותי מצחוק כל פעם שאני חושבת על זה... ואוף אין לי וידאו אז אני לא יכולה לקחת ת'סרט מענק הוידאו!!:( גורלי נגזר!!!

Sheep From Hell

New member
אני אנצל"ש את השרשור שלי חח..:)

אפשר בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!!! אתרים עם טאבים או תווים למוסיקה של פינק פלויד(מן הסתם...) ל קלידים!!!!!!! ממש מתחשק לי לנגן שירים שלהם ואני לא יכולה

Sheep From Hell

New member
בטח שיש...

לא הרבה, ולא כל כך טובים אבל יש! ואקורדים זה לא טוב.. אני אוהבת לנגן שירים שנשמעים לי כמו שירים... אוף תמיד מפלים את הקלידנים!!!(לא שאני איזו קלידנית דגולה כולה חודש בעסק אבל עדיין.. חח..)

Sheep From Hell

New member
בדיוק את מה שכותבים בטאבים..

לגיטרה.. כותבים על איזה תו ללחוץ באורגן... אבל הבעיה שאין שם פעמיות אאז את הקצב צריך לנחש.. אבל זה דווקא כיף!!:) כי אז אני מרגישה כאילו אני מלחינה!! חחחח...

Sheep From Hell

New member
עם תיראה את הגירסא עם הדיבורים..

אז תשמע שבערך חצי מהסרט רוג'ר מספר על החוויות שלו עם מכנסייים קצרות... ז"א בקטעים שבו הוא עוד ילד בסרט... כדי לראות בשביל לצחוק! באמת...:)

למעלה