עזרה!!!

עזרה!!!

היי.. חזרתי ויש לי שאלה מאוד חשובה.. אני מטיבעי בן אדם מאוד פרפקטציוניסט... בזמן האחרון כלום לא הולך לי!!! רבתי עם חברות שלי לא הולך לי עם חבר שלי הלימודים שלי לא משהו ותאמת אין לי כוח אליהם. אני מדריכה בצופים וכלום לא הולך שם.. למה זה קורה? אתה רואה אולי משהו באסטרולוגיה שאני צריכה לדעת על עצמי? 28/1/85 6 ורבע בבוקר ברזיל.

מה ??????

שבי... מה קורה פה? מזותומרת מרקורי בנסיגה? אני לא מבינה בדברים כאלה... אנא פקח את עיני והסבר לי?? מאיפה אתה יודע שמרקורי בנסיגה ומה הוא קשור אלי וסלח לי על בורותיי.. תודה רבה! יום טוב איב

כרגע מרקורי נעצר לפני נסיגה...

מרקורי הוא הכוכב השולט על מזל תאומים, ונקרא על שם האל מרקורי, שהיה בעצם שליח האלים, ועל כן הוא מראה על תקשורת. הוא מראה על ניידות, על דרך הפעולה המוחית והחשיבה. הוא מראה כיצד האדם מתבטא וכיצד הוא מציג את עצמו. כשמרקורי מתחיל לסגת מתחילות הצרות - פתאום הכל מתחיל להיות מבולבל.. הזיכרון כבר לא כל כך חד, ודברים מתחילים להעלם. מכיוון שמרקורי הוא כוכב התנועה- המכוניות נגנבות לרוב. במערכת יחסים מתחילים לבחון את הצדדים שעד עכשיו לא שמו אליהם לב, בד``כ המעשיים - כי מרקורי הוא כוכב שכלתני. ככה זה - כשמרקורי בנסיגה נמאס ללמוד (מרקורי הוא גם כוכב המתקשר לבי``ס, בהיותו כוכב האינטילגנציה, ורכישת ידע). מתחילים ריבים במערכת היחסים.. ודברים פשוט לא מסתדרים! זה לא שום דבר רציני - פשוט דברים חשובים עדיף להתחיל אחרי הנסיגה... ואת הדברים ``שמתקלקלים`` בזמן הנסיגה יש לשים על השהייה. הרי בסופו של דבר הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר. מעניין לציין שילדים שנולדים בנסיגה של מרקורי הם בד``כ אינטילגנטים מעל הממוצע ומנוטים להקצין דווקא לחיוב את תכונות המזל... אין לך מה לדאוג... עד החתונה זה יעבור ;-) שבי

שבי שבי שבי...

מה הייתי עושה בלעדיך.. חחחחח תודה רבה על ההתייחסות! באמת מעמיק ומובן... אני פשוט מקווה שהמצב ישתנה וכמה שיותר מהר.. יום טוב ותודה איב

למעלה