עזרה

עזרה

אני לא יודעת עם זה המקום הנכון, אבל אולי מישהו יוכל לעזור. אמא של חברתי היא ערפד אנרגיה. חברתי סובלת בגללה,אך האמ לא מוכנה לעזוב אותה בשקט,ולא נותנת לה לעזוב את הבית.איך עוד אני יכולה לעזור לחברתי ולאם? מה אפשר לעשות עם זה? אשמח לעצות.

מיכל328

New member
בוקר טוב

אוקיי קודם כל זה נראה לי דבר דיי נורא שאמא תעשה לבת שלה.. אני לא מבינה המון באנשים הנקראים "ערפדי אנרגיה" למרות ששמעתי וקראתי עליהם מעט.. אני מציעה שחברתך תתרגל Shielding - אוקיי אין לי מושג איך אומרים את זה בעברית, אבל אני בטוחה שאחד מחברי הפורום יתרגם את זה כי הם יודעים שאני מאותגרת בעברית מעט... בכל אופן אם תחפשו באתרי וויקה בדרך כלל תמיד יש Shielding בהסברים בכל אתר.. זה בעיקרון ללמוד איך להשתמש באנרגיה שלך כמגן מפני אנשים/יישויות שמנסים לקחת ממך אנרגיה... וחוץ מזה, שאלה - איך אתן יודעות שאמא שלה עושה את זה? היא אמרה לכן? למה שחברה שלך לא תשב ותדבר עם אמא שלה..? מיכל

מה שלומך מיכל?

אני מאוד מרגישה אנשים.יש לי אינטואיציה טובה וידע בדברים האלו. האם אינה מודעת כי היא ערפד,לא חייבים להיות מודעים לזה כדי לשאוב אנרגיה. חברתי ניסתה לדבר עם אמה, לא עוזר.אני רוצה לשכנע את האם ללכת לטיפול רייקי,אולי זה יעזור.

מיכל328

New member
היי

אולי גם הטיפול ברייקי יעזור, אבל עניין ה - Shielding בטוח יעזור לחברה שלך להתגונן מפני אימה.. אם האמא פתוחה לעניינים שלנו אולי תתנו לה לקרוא מאמרים או ספרים בנושא אנרגיות ואמפתיה וערפדי אנרגיות... נ.ב אני רואה שיש לנו הרבה מן המשותף :) מיכל

Dia Leoghann

New member
שלום טומבריידר

אני חושב שהעצה של מיכל היא עצה מצויינת. Shielding הוא תהליך מאוד פשוט בבסיסו שניתן למצוא איך לעשות אותו בצורה נכונה כמעט בכל אתר רציני, ואני בטוח שגם בפורום מאגיה וכישוף יש אדם או שניים שיוכלו להדריך אותך איך לעשות זאת. למעשה גם בפורום הזה בוודאי יש לא מעט אנשים שיוכלו להסביר לך. ל-Shielding הבסיסי ישנם שני יתרונות, ראשית כל הוא עוצמתי למדי במידה ועושים אותו בנכונות ובצורה נכונה, ושנית, ניתן לשפר אותו באמצעים פשוטים מאוד כגון סמלים מסוימים, וכן הוא משתפר במשך הזמן, עם הנסיון. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך ללכת לשום טיפול רייקי, בשום מקרה, אצל שום מטפל, בשום מקום.

אני אסביר.. :)

רייקי הוא דבר הבא מתוך הלב, רצון לנתינת אהבה, והבראת אנשים, אין דבר כזה אמור לעלות כסף, ואם כבר יעלה, אז לא כסף רב... אני אישית, גם מתנדגת לשלם עבור טיפולי רייקי, אני אישית יודעת לרפא באנרגיות... ואני עושה זאת לחברים שלי, שיודעים על כך... לכן יש התנגדות מצידי לפחות לשימוש ברייקי(אגב, מי יודע אם האדם שעשה עליך טיפול הוא שרלטן? )

suki da yo

New member
וכמובן

הטענה שאנרגיית רייקי בשום אופן לא יכולה לפגוע היא מעט תמוהה, כי אם היא עושה משהו בכלל, היא יכולה לעשות אותו לשני הכיוונים.

Dia Leoghann

New member
ההתנגדות שלי לרייקי

נובעת מכך שאין איש שבאמת מבין מה היא אנרגיית הרייקי. הטענה שהיא אינה יכולה להזיק כבר התנפצה לנגד עייני, ואני יכול להגיד לך בבטחה שפעילות הרייקי עלולה לפגוע במטופל, וכן ראיתי שהיא פוגעת במטפל - ובאופן קשה. המטפל ברייקי הופך לצינור של אנרגיה שאין הוא יודע מהיכן היא באה ומה טיבה ולכן הוא קורא לה אנרגיה אלוהית או אנרגיית אור, אבל למעשה הוא לא יודע עליה דבר וחצי דבר, והוא אפילו לא יודע אם כל פעם שהוא הופך לצינור הוא אכן מתעל את אותה אנרגיה טובה או שהפעם עובר בו משהו מזיק דווקא. עצם העובדה שכדי להפוך למטפל ברייקי צריך ללמוד כל-כך מעט זמן (ולשלם כל-כך הרבה כסף) כבר מעוררת שאלות רבות, וחוץ מזה ההסטוריה של המעבר של הרייקי מטיבט ליפן ומשם אל המערב די מפוקפקת - מה שהגיע ליפן הוא רק הטכניקה בלי הפילוסופיה או ההבנה האמיתית של האנרגיה המועברת, ואלינו במערב הגיע עוד פחות מזה, וזה לדעתי מקור הבעיה - המטפלים ברייקי הם מצויינים בטכניקה, אבל אין להם הבנה בסיסית אפילו במה בדיוק הם משתמשים.

gwizard

New member
מסכים ולא מסכים

כמטפל רייקי (1), אני חייב להגיד כמה דברים... קודם כל, אתה צודק בכך שאנשים *מתחילים* לא יודעים מה פשר האנרגיה או יותר נכון יש להם מושג מעורפל. לי בקורס הסבירו שהאנרגיה מגיעה מהקוסמוס, קרי אלוהות. בדרגות יותר גבוהות ישנה הבנה יותר מעמיקה, אך לצערי זה נשמר בסוד בפני כל מי שלא הגיע לאותה בדרגה. וכן, רייקי בהחלט מסוגל לפגוע. אבל זה לא תלוי באנרגיה עצמה, אלא במטפל אשר מזרים אותה. העניין פשוט מאוד, אם אני מטפל במישהו וחושב על כך שכואב לי הראש אז גם למטופל שלי יכאב הראש. וזאת רק ההתחלה, אני התנסיתי בזה לא פעם ולא פעמיים. רייקי כדי להיות אופטימלי ומרפא, דורש ריכוז וכוונה מהמטופל, אחרת חבל על הזמן. ולא, אני לא חושב שרייקי אמור לבוא בחינם. הרי למה שאני אשקיע מזמני ומאמציי לעשות טיפול לסתם מישהו זר לי ? חברים ומשפחה זה משהו אחר. וכמובן יש עוד נקודות, אך אני חושב שכבר דנו בהם לפני 3 עמודים :) אלון.

למעלה