עזרה!!!!

Sharon_1

New member
עזרה!!!!

יש כמה מקומות שאני לא יודעת כלום עליהם ואני ממש מתלבטת אם כדאי בכלל לשלוח את ההורים לראות, או לוותר, לא בא לי לתזז אותם הרבה. אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאד. המקומות הם - גן האומנים בכפר אז"ר, קו האופק, עדן על המים, אגדת דשא, בין הכרמים. אני מעונינת לדעת, האם המקומות הם גנים מקורים (מדובר על חורף), רמת המחירים, גודל המקום, מיקום (עד כמה רחוק מת"א), ועוד כמה שיותר פרטים. ועוד שאלה - ג´ילת - עד כמה יקר שם? תודה רבה רבה שרון

בין הכרמים- המידע שיש לי אתי@ תחלוק

עליי. כמו שכתבתי קודם- נראה לי שבין הכרמים יהייה רחוק לכם מדי. אחרת אם אתם חושבים עליו- תחשבו גם על "ירוק על המים". רועי ואני היינו בבין הכרמים לבדוק את המקום וממש לא אהבנו. הקייטרינג של המקום הוא זר מעדנים- קייטרינג באר שבעי מאוד ממוצע- בלי הרבה תחכום. אם אתם אוהבים אוכל עם אורינטציה מזרחית זה הקייטרינג שלכם. בנוסף היחס של מנהלת השיווק שם על הפנים- קבענו אתה שעה ועדיין היינו צריכים לחכות לה, כי היא רצתה לאכול... בגדול- אנחנו לא אהבנו את המקום, אבל אני תמיד דואגת להדגיש כי על טעם ועל ריח לא מתווכחים- כך שיכול מאוד להיות שאתם תאהבו! בהצלחה

dvorah

New member
בין הכרמים

לא רק אתי תחלוק עלייך לגבי בין הכרמים. אנחנו מתחתנים שם בשבוע הבא. לדעתי המקום נראה מאוד יפה ובכלל לא מזכיר חדר אוכל של קיבוץ להגדרתך. לגבי האוכל כמובן שזה עניין של טעם אבל אני והחתן שלי באים ממשפחות אשכנזיות לחלוטין וכולנו טעמנו מהאוכל ולא חשנו בשום גוון מזרחי, אולי זה תלוי באופי הארוע שאליו מיועד האוכל. האוכל היה לנו גם מאוד טעים, אבל זה כאמור כבר עניין של טעם. לגבי אשת המכירות - קודם כל אין להם אנשי מכירות, מדברים ישירות עם הבעלים. ייתכן שהגעת ביום לא מוצלח. אנחנו חשנו לאורך כל הדרך המון נכונות ללכת לקראתנו בכל בקשה שביקשנו להבדיל ממקומות אחרים שביקשו כסף על כל בקשה כזו. בקיצור-אנחנו התרשמנו לטובה מהמקום על כל האספקים שלו. לעומת זאת ב"ירוק על המים" עליהם את ממליצה כל כך התייחסו אלינו מאוד לא יפה, הביאו אותנו במיוחד מהמרכז אליהם לפגישה למרות שידעו מראש שהתאריכים שביקשנו לא יינתנו לנו, וכל זה רק כדי לנסות לשווק לנו דברים אחרים.

Sharon_1

New member
איפה זה ירוק על המים ובין הכרמים?

קשה כ"כ להחליט כשכ"א אומר משהו אחר. אוף!!!

*שיר

New member
שרון, אני מתחתנת ב"אגדת דשא"

המקום נמצא בקיבוץ משמרות (על יד פרדס חנה) כחצי שעה נסיעה מתל-אביב. מדובר בגן גדול פתוח עם מבנה מקושת (מלשון קשתות) שניתן לסגירה בחורף. במקום יש גם בריכה (לא רלוונטי לחורף). רמת המחירים היא סבירה ביותר. אני לא יודעת על מחירי חור, אבל מחירי לאירוע בערב בקיץ הוא 38$ (וזה כולל הרבה מאוד דברים). ממה שראינו עד עכשיו האנשים שם ממש מקסימים וקשובים ולא מתווכחים על כל שקל (דולר). כל מיני דברים קטנים שביקשנו נכללו במחיר בחיוך ובלי ויכוח. אם זה נשמע לך מעניין אני אשמח לתת לך עוד פרטים.

Sharon_1

New member
אז בחורף זה גן מקורה?

אם כן - לא מתאים לנו. גם פרדס חנה, קצת רחוק לנו.

Sharon_1

New member
אכן רחוק. אבל גם רציתי לדעת אם זה

מקורה. מה שאנחנו לא רוצים. תודה!

שירי71

New member
גן האומנים יש סגור גילת - לדעתי אין

אנחנו כידוע מתחתנים בגן האמנים וגם אנחנו חיפשנו מקומות מקורים לחורף. אז כה: בגן האמנים יש מקום סגור הצמוד לגן. זה לא אותו שטח, אלא ממש צמוד ומקורה, ואז זה כבר לא אותו גן. גן האמנים מקום מקסים שיודע לעבוד, אנשים מאורגנים ויש על מי לסמוך לדעתי. האכל שם מעולה. לגבי המקום הפתוח אין ויכוח שהוא מדהים ולגבי הסגור זה קצת שונה - אבל לדעתי עם מעצבי תאורה נכונים יכול להיות שם גם מקסים. המחירים שם די גבוהים אבל בחורף הם יחסית נופלים. לגבי ג´ילת - המקום יפה מאד (Vיינו שם בחתונה) לא יודעת כמה יקר אבל לדעתי עד כמה שידוע לי זה רק פתוח ולא כ"כ ברור לי איך אפשר לסגור או לקרות שם. יש גם את האחוזה בבית חנן שזה קרוב לראשון ומומלץ לראות, שם זה גן שהוא עצמו מקורה בחורף, וחוץ מאלה, יש את בין שמים וארץ שהוא מקורה בחורף ויש אנשים שאומרים שמדהים שם (Aוב - עניין של סגנון) זה באזור השרון). יש גם מקום שנקרא גן השקמים שאני אישית די לא אהבתי בלשון המעטה לא רק את הסגנון אלא גם את היחס הדוחה של אשת המכירות שם וגם המחירים שם נוראיים וגם .. לא משנה! יללה ביי

גילי24

New member
לגבי עדן על המים

אנחנו מתחתנים שם ב-20.9. מקום יפהפה. החתונה מורכבת מקבלת פנים וחופה בחוץ, ושאר החתונה בתוך מבנה עץ חדש ויפה (וממוזג) שהם הביאו במיוחד משוודיה. היחס שלהם מצויין, הם לא קטנוניים, מאד גמישים, ובקיצור - ממש ממש כיף לעבוד מולם, ולדעתי זה חשוב.

*שיר

New member
"בין שמיים וארץ" מקום יפהפה

המקום לדעתי מקסים, ולא מאוד גדול . אבל הבנתי שיש שם בעיה של השמעת אחרי 12 בלילה.

Sharon_1

New member
האם בגן האומנים בחורף הוא גן מקורה?

האחוזה קצת רחוק לנו. אנחנו רוצים להישאר באיזור ת"א, לכן גם לגבי גן האומנים אני מתלבטת. בין שמים וארץ-רחוק לנו.

גן האמנים:

גן האמנים מאד יפה. יש בגן האמנים שני איזורים, שנשארים כך כל השנה: הגן בחוץ שהוא יפיפה, והאיזור המקורה, שיפיפה לא פחות. התאריך המקורי של החתונה שלנו היה בסוף אוקטובר, ולא ידענו אם החתונה תערך בחוץ או בפנים, וזה ממש לא משנה, שניהם נורא נורא יפים. גן האמנים יכול להכיל הרבה אנשים, אבל אנחנו עושים חתונה של כ - 200 איש, כי הם מסדרים את הגן כך שהוא ניהיה יותר קטן, וכך הגן נראה פחות ריק. המחיר משתנה, תלוי בתקופת השנה וביום בשבוע!!! יום ראשון זול משמעותית מיום חמישי, וגם חייבים פחות אורחים (יום ראשון - מינימום 200 אורחים. יום חמישי, מינימום 400 אורחים....) המיקום של גן האמנים נהדר. הוא מטר מצומת מסובים, בצד האחורי של מחנה תל השומר. בקיצור, מומלץ בחום.

הילית*

New member
גן האמנים

בחורף המקום מקורה. נמצא בין צומת מסובים לבין צומת סביון. האנשים שמטפלים לאורך כל הדרך פשוט נהדרים, דואגים לכל הפרטים. כמו כן, הקייטרינג הוא שלהם, כך שזה חוסך את חלק מהריצות. אני מציעה לך לשלוח לשם מישהו ממכריך ואם המקום נראה לו לקבוע ערב טעימות לזמן שאתם תהיו בארץ. אני מאוד מרוצה מהם ומאוד ממליצה!!!

אתי@

New member
אני אהבתי את "בין הכרמים"

המקום מאוד יפה והאוכל טעים. אם את מחפשת משהו גרנדיוזי, אוכל מיוחד וכו´ - אז אולי כמו שנועה אמרה, עדיף שתחפשי משהו אחר. אבל בסופו של דבר המקום מוצלח מאוד. אני בהחלט מסכימה עם נועה ש"ירוק על המים" הרבה יותר שוה: גם הרבה יותר יפה וגם יותר טעים...

למעלה