עזרה...

T z L i L u S h

New member
עזרה...

ממ. אני צריכה לרשום משו יפה כזה בשביל 2ן.. כזה לא דעת איך אומרים הקדשה כזאת יפה לרשום בפרטים באיסיקיו לאהובי מי יכול לעזור???

yep!!

שלי זה ככה: (¯`·`¯) `· . ·´ אני נסיכה שגרה בארמון! יש לי תכשיטים וכסף המון! יש לי דם כחול- דם של נסיכה.. יש לי הכל, אבל אין לי אותךךךךךךךך!!! :(:(:( = רועי סובר מושלם!!!!!!!!!! בלי אוכל -->> רעבים, בלי מים -->> צמאים, ובלי ר-ו-ע-י אין חיים!!!!!!! הדמעה שירדה לי הייתה רטובה הדמעה שירדה לי הייתה מלוחה הדמעה שירדה לי->> הייתה בגללך!

מהמםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

שלי: י!ם אחד הלכת* ל*ם ... !מ3את* דג זה2 !! ה!א אמ7 ל* ל2ח!7 של!שה משאל!ת... אז 2חרתי : * שאה*ה מא!ש7ת ... * שאה*ה מלכה ... * שאמ3ע אה2ה ... חזרת* ה2*תה ו9תא!ם חש2ת* לע3מ* א*זה ט*9שה אני .. ה**ת* מ2קשת משאלה אחת- א!תך..!!! ה**ת ע!שה א!ת* מא!ש7ת... אתה מלך, תעשה א!תי מלכה... ואה2ה... אה2ה כ2ר מצאתי ...!! «««(¯`·´¯)»»»מ!קדש לאה!2* האחד וה*ח*ד«««(¯`·´¯)»»»

אממ../images/Emo12.gif

קחי איזה משפט יפה מפורסם ותקדישי לו

הנה:../images/Emo9.gif

בשיעור ג"ג-----> נזכרת בך מכף רגל ועד ראש בשיעור מתמטיקה---->מחשבת כמה פעמים התנשקנו בשיעור הבעה-----> מביעה ומספרת לכולם איך הכרנו בשיעור לשון ----->חושבת על שפתייך הנושקות לשפתיי בשיעור חינוך---> מנתחת את רגשותיי כלפיך בשיעור אנגלית ------>חושבת עלייך בשפה זרה בשיעור ספרות ----->מדמיינת אותך הנסיכה על הכרכרה ...ובשיעור תנ"ך-----> מבקשת מאלוהים שלא ניפרד לעולם

את יכוהל לכתוב...

אממ מה שכתוב בחתימה שלי רק במקום רועי לכתוב "בן" חיחיחי
כתוב לי את זה גם בפרטיםםםם

T z L i L u S h

New member
תראו../images/Emo26.gif

אני: »»---(¯`v´¯)-»*לדה~מX!הבת«-(¯`v´¯)---«« בלי אוכל>>>רעבים בלי מים>>>>צמאים ובלי 2ן אין לי חיים!!.. 2ן חיים שלי, חתיך שלי אני אוהבת אותך..

למעלה