עזרה!

siamese dream

New member
עזרה!

לפני שבוע בערך, עברתי בדוכן ההסברה של דיזנגוף סנטר. אני צמחונית כבר חמש שנים, ואחד מאותם אנשים בדוכן הסבירו לי על כל הסבל שנגרם לחיות בתעשיית החלב. איך גודמים להם את הקרניים , איך מחברים להם שרשראות לאף, ושאר דברים לא סימפטיים במיוחד. ומאז, כמעט ולא נגעתי בגבינה בכלל. זה גורם לי לחלוטין לייסורי מצפון.... אז החלטתי לרכוש לי שלל מוצרי סויה כתחליף. הבעיה היא שרובם גועל נפש. הגבינת טופו קשה כמו אבן. גם היענטו-מילקי, והגבינה הצהובה יותר ירוקה מצהובה, שלא נדע.לשוקו שלי יש טעם של שניצל סויה. מה אני יכולה לעשות?.. אני אתרגל בסוף?.. למישהו יש המלצות על מה לאכול?... מה שכן, אני מרגישה יותר נקייה מרעלים... זה פסיכולוגי?..
 

K A R I N

New member
../images/Emo91.gif

מעדני סויה של אלפרו בטעם שוקולד או אגוזים- ממש טעים שוקו סויה של אלפרו- ממש טוב יש כמה וכמה יצרנים למוצרי הסויה- וטעמם של כל אחד שונה לחלוטין ממשנהו לכן נסי כמה חברות עד שתפסלי לחלוטין. לגבי הגבינות- הן באמת לא משהו... למישהו יש גבינות יותר אכילות משל טופופי? למרות שהן בסדר- אם חייבים
 
למעלה