עזרה

yair lotan

New member
עזרה

יש לי בעיה, יש לי כמה תמונות יפות של חיות מהאוסף שלי, הבעיה היא שכל קובץ גודלו 1.5 - 2 מגה ! איך אני יכול להקטין את הגודל של הקבצים כדי שאוכל להעלות אותם לפורום ? נ.ב אני ומחשבים לא כל כך מסתדרים.... תודה, יאיר.

shshahar

New member
בבקשה!

קודם כל תיצור עותק של התמונה עליו תעבוד. תפתח את התמונה בעזרת Microsoft Photo Editor (קליק ימני על התמונה, פתח באמצעות), בסרגל כלים תבחר ב-Image ואז ב-Resize. תקטין ל-30% ותלחץ OK. סגור את המסך, התוכנה תשאל אותך אם לשמור את השינוי, תענה כן. אם יש לך בעיות צור קשר 054663823. שחר.

woma

New member
שלום יאיר

אתה יכול להציב את העכבר על התמונה ללחוץ על המקש הימני בעכבר, לבחור על נמען דואר ולשלוח לעצמך (לכתובת האימייל שלך) את התמונה. ב Windows xp ואולי גם בגרסאות קודמות יפתח חלון שישאל אותך אם תרצה להקטין את התמונה תאשר ואז יגיעו אליך למייל העתקי התמונות שלך במשקל של כ 15 עד 20 אחוז מגודל התמונה המקורי. פתחאת המייל ושמור בדיסק הקשיח את התמונות המוקטנות ואז אתה יכול להתחיל לצרף אותן לגלריות או לשלוח לדוא"ל אחר וכד.. אלון

yair lotan

New member
תמונות

ניסיתי, לא קפץ שום חלון... אבל מצאתי דרך להסתדר ושבוע הבא אני מקוה שכבר יהיו תמונות בגלריות... תודה לכולם. יאיר.

למעלה