עזרה

סמייילי

New member
עזרה

היי , אני בת 16, אני די יפה, לא ממש רזה, וממש לא פופולארית. אף פעם לא היה לי חבר רציני, ויש מישהו שאני מחבבת מאוד(מבין מעגל החברים) ואני לא יודעת איך לבדוק אם הוא מחבב אותי, ואני לא חושבת שהוא בכלל ירצה אחת כמוני. יש לי בכלל סיכוי שמישהו שאני יחבב יחבב אותי בחזרה? אני לא מיוחדת, ולא רזה, ויש לי מלא ידידים, אבל אני רוצה יותר מזה. עצות?

MOTEK....

New member
תשובה,

לדעתי ברור שיש סיכוי שמישהו יחבב אותך בחזרה!!! המראה החיצוני זה לא מה שקובע...... כמה שזה נשמע פלצני או משהו כזה, אבל את בעצמך אמרת שיש לך הרבה ידידים זה כבר מוכיח שהפנימיות שלך טובה.... וזה מה שחשוב.! מותק.

נריה_ה

New member
קצת עזרה...

תאמיני בעצמך! תאהבי את עצמך! וזה כבר ישודר לסביבה!

לך סמיילי

מישהו אמר פה משהו נכון תקריני החוצה את האופי שלך את המיוחדות שלך ואת הבטחון שלך ותאמיני לי אנשים רואים הכל.... תנסי להתקרב אליו קצת יותר לדבר איתו יותר, ואני מקווה שהוא ישים לב וירגיש לא חושב במראה לכל אחת יש את הייחוד שלה.... ואני מאחלת לך בהצלחה חמודה ענת

הדרך היחידה לדעת אם הוא רוצה אותך

היא להגיד לו מה את מרגישה כלפיו!!!! אין לך מה להפסיד!!! והעצה שלי---> תגידי לו כמה שיותר מהר. גלית

סמייילי

New member
אבל

אם אני אגיד לו, והוא לא מרגיש כמוני, אני לא אוכל להתנהג כרגיל ליידו, אני אהיה נבוכה כל הזמן, כי כמו שאמרתי, הוא אחד מהחברה, אני רואה אותו כל הזמן!

דווקא כן. אולי יהיה לך טיפה קשה..

אבל זה יעבור מהר. ותתגברי יותר מהר. תאמיני לי כמה שיותר מהר יותר טוב. מניסיווןן. גלית

wildflower**

New member
מתוקה... ../images/Emo29.gif

דבר ראשון.... שמעת פעם את המשפט:"אם לא תאהב את עצמך..אז אף אחד לא יאהב אותך.."??? אני רק אומרת שתתחילי לאהוב את עצמך... למה שהוא לאא יירצה אותך???? את בעצמך אמרת שאת יפה....{ולפי דתעי פרצוף הרבה יותר חשוב מגוף.....} וחוץ מזה...אופי אופי אופי.... הדבר הכי חשוב זה אופי..... {ואל תעיזו להגיד שזה לא נכון!!!1} תדברי איתו..תראי מה הוא מרגיש כלפייך..תכירו אחד את השני... אין לך מה להפסיד!!!! אוהבת בר:)

feyDo

New member
אישית אני לא אוהב אותי.........

אני יודע שאותי אוהבים....... בכל מיני דרכים....... אבל יש את הרגש הזה.......... שזה חיסרון אצל כל מי שמרגיש ככה........ אני יכול "לשטול" רגשות אצל אנשים........ זה כישרון מיוחד אצלי..... אני שונא לעשות את זה אבל אני יכול בלי הרבה בעיות לעשות כזה דבר...... אני יכול להיות מקסים או רע אני יכול לגרום לכל דבר כמעט טם מי שאני מדבר......וזה בלי לחשוב הרבה.....או להתאמץ....... אבל בר אני לא אוהב אותי! אני די מתעב את מי שאני ישי לי הרבה מאוד סיבות.... אני לא חושב שיש בכל העולם מישהי אחת שתיהיה מוכנה לקבל אותי בשלמותי.... אלה אם היא דומה לי מאוד בכל העקרונות וזה דבר שלא מוצאים בכלל..... לא מבינים אותי גם ככה....... אבל לאהוב? זו בדיחה? אותי אוהבים בלי שאני אוהב אותי!

wildflower**

New member
תקשיב לי...

מאיך שתארת את מה שתארת..אתה נשמע לי כמו בן אדם שאני מכירה.... בן אדם...מאוד מאוד קרוב אליי.... אז בבקשה.. תכינס לאיי סי ונדבר...{נתתי את המספר למעלה..} בבקשה בר

feyDo

New member
אותי את מכירה באמת?

אני לא ממש חושב..... עד עכשיו יצא לי פעם אחת להכיר מישהי ששמה בר..... זה היה הכרות קצרה...מאוד.... אז אני לא ממש חושב.. אבל נראה כבר.....

PRINCER

New member
????

אני נורא ביישן וקצת שמן... אני נורא מתבייש להציע לילדה להיות חברה שלי כי אני מפחד שהיא לא תסכים לי בגלל איך שאני נראה... מה לעשות?

feyDo

New member
מה לעשות? זו השאלה?

מה יש לך לעשות? להגדי לה את זה או שלא..... מי שתואהב אותך באמת תקבל אותך כמו שאתה אם כל הפגמים או היתרונות שיש בך! אחרת זו לא אהבה או רק חד צדדית.....אתה קצת שמן אז מה?? ביג דיל! אני גם כן לא ממש רזה כמו שאומרים אבל לא משנה לי! יש לי אם מי להיות אני בוחר מכל השיכבה שלי חברים שאותם אני רוצה אי אפשר להגדי לי ממש לא אני לא סם על אף אחד ממש או שאני מתעלם זה שיש לי שמות גנאי אני לא שומע אותם בכלל......... תעשה מה שאת רוצה רק אל תסכים למי שלא אוהבת אותל כפי שאתה!

לך נסיך.........

בעולם יש אנשים מכל הסוגים ומכל המראות, ומכל המינים, מה שחשוב לאחד שונה לשני, הכי חשוב תהייה אתה, תקרין את המיוחדות שלך החוצה, תהייה נחמד, תנסה להתקרב ,להיות ידיד של הבחורה שאתה מעוניין בה, ואז אני חושבת יהיה לך יותר קל, וגם אם היא תסרב, הרי גם למישהו חתיך יש בנות שמסרהות, אז חמוד תהייה בטוח בעצמך, ותאמין לי אנשים ייראו זאת ויירצו בקירבתך.... בהצלחה חמוד ענת

wildflower**

New member
.......

לא אמרתי שאני מכירה אותך. אמרתי שאני חושבת שהכרתי משהו שאמר את אותם הדברים שאתה אומר.... בר

feyDo

New member
זה לא אותו הדבר?

אבל בכל מקרה למה לא אמרת מקודם? וזה שהכרת מישהו שאמר את אותו הדבר... אני לא כמוהו.... אני מוכן לעשות הרבה יותר ממי שזה היה כנראה.. כי את עוד בדיכאון....אז הוא לא ממש עזר......

wildflower**

New member
בוא נגיד ש...

הוא בשלבים של לעזור לי עכשיו.. אבל אני דוחפת אותו ולא נותנת לו לעשות את זה. כי אני לא רוצה עזרה מאף אחד.

feyDo

New member
את סותרת אותך ממש!

אחד את אומרת שאת לא יכולה לעזור לעצמך ולא רוצה שנית את אומרת שאת לא רוצה עזרה מאף אחד..... אז למה את מתלוננת על הבעיות שיש לך בעצם בר? תני לו לעזור לך תרצי לצאת מכל זה כבר! תראי ורוד לא שחור!! את תרצי עזרה בכל מקרה.. את רוצה את זה רק האגו שלך לא נותן לך לקבל את זה אצלך

wildflower**

New member
מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

יכול להיות שאני סותרת את עצמי אבל.... אמרתי ואני אומרת שוב..אני יודעת שאני לא יכולה לעזור לעצמי.... ואני לא רוצה עזרה מאף אחד..... לא חשבת על זה..שאולי פשוט אני לא רוצה לפתור את מה שיש לי.... ????????????? אני לא רוצה להמשיך לחיות ככה..אבל אני גם לא רוצה לפתור את זה. ואני לא מאיימת בהתאבדות או משהו..{כי אם אני כן ארצ להתאבד אז אני אעשה את זה בלי לשאול לדעתו של אף אחד!} ולמה אני מתלוננת?אני לא יודעת. לא יודעת.אולי אני תשמותית. ולמה אני לא נותנת לו לעזור לי? כי יש לו בעיות משל עצמו..{טוב..נדבר על זה כבר באיי סי} בר נ"ב-כן ואולי אתה צודק בעניין האגו.

למעלה