עזרה!

• פותח הנושא gyoyo
  • פורסם בתאריך

gyoyo

New member
עזרה!

אתמול רציתי להאכיל את הנחש שלי קניתי לו את ה 5 עכברים כמו פעם קודמת.. והוא ניסה לתפוס את הראשון ששמתי לו והוא לא הצליח ודפק את הראש שלו בטראריום, ונפל לו פעם קשקש בדיוק בקצה הראש וזה ניראה לי ממש כאב לו שם כי זה היהממש אדום והוא גירד כזה את הראש שלו על עצמו... זאת הפעם השניה שאני מאכיל אותו ובפעם הראשונה הוא אכל טוב...

gaichuk

New member
הוא לא הנחש הראשון שדופק את האף

וגם לא האחרון... הוא יתאפס על עצמו ויחזור לתפקד כרגיל. מאתמול הוא כבר אכל את העכברים או שעוד לא? ועוד שאלה: מה מונע ממך להאכיל אותו בטרף מת? אני חושב שזה עדיף.

gyoyo

New member
שמתי לו עכשיו עוד עכבר..והוא..

והעכבר לא מעניין אותו בכלל..הוא לא מסתכל עליו אפילו...

gyoyo

New member
הוא ניראה לי גם קצת חיוור...

וצבע העניים נראה כסוף כזה... אני חושב אולי הוא עומד להשיל..אבל אין לו קילופים..

salingre

New member
לדעתי...

הוא עומד להשיל אולי בגלל זה הוא לא ראה טוב אז נתקע בזכוכית ולי יש בואה וגם היא פעם אחת נתקעה בסכוכית לא משהוא רציני לא לדאוג...

gyoyo

New member
תקשיב שניה יש הבדל בין המצבים שלנו

כי לנחש שלי נפל הקשקש של האף בידיוק בקצה של הראש ומכה שם בלי קשקש עם עור חסוף זה כואב יותר..

gyoyo

New member
שמעו זה מאוד חשוב!!!!!

ניסיתי להאכיל אותו ביום שבת לא הצליח אני מנסה עכשיו והוא אפילו לא מגלה עניין... מישהו יודע למה??? יש לכם אולי טלפון של וטרינר?או איזה שהוא מגדל נחשים באיזור רעננה?

obb

New member
כנס..

שנחש נפגש בזמן אכילה מהחיה אותה הוא ניסה לאכול (נשיכה מעכבר לדוגמא..) לפעמים הוא לא ירצה יותר לנסות לאכול מה שקשור לריח של החיה הזאת,ראיתי קינג סנייק שנשך אותו עכבר,אחרי זה הוא הסכים לאכול רק חולדות,אז הלעיטו אותו פעם אחת אם וולדת עכבר והוא המשיך לאכול עכברים,כי הם יותר זמינים מגורי חולדות..

gyoyo

New member
זאתי לא החיה שפגעה בו...

הוא נתקל בזכוכית בעצמו... אולי אם אני אבשם את העכבר או משהו כזה או שאני ארחוץ אותו אז הוא יאכל אותו?

obb

New member
אתה כנוב לגמריי..

לשים בושם על העכבר? אח"כ זה יכנס לבטן של הנחש

תן לנחש 4 ימים להרגע בלי שתגע בו

ואז נסה שוב להאכיל אותו. אם תנסה יום אחרי יום אתה תלחיץ את הנחש ועקב כך להיתקל בבעיות נוספות בעתיד. אתה צריך להיות סבלני, אם נחש לא אוכל שבוע או שבועיים לא קורה לו כלום (בתנאי שהוא בריא ובמשקל טוב) לכן אין טעם להילחץ ולהלחיץ את הנחש. בשביל נחש בריא שבוע בלי אוכל זה כמו הרווח שבין ארוחת הצהריים לערב.

למעלה