עזרה...

עזרה...

לא מזמן קבלתי את הבשורה. גידול סרטני. מוזר? בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי.. מה עושים איך מתמודדים?

NiR AbR

New member
היי...

מצטער לשמוע... מוזר? כן. אף אחד לא מאמין שזה יגיע אליו, אבל גם אף אחד לא באמת יכול לדעת... מה עושים? איך מתמודדים? לדעתי זה אינדיוידואלי, אבל אני מניח שאם הגעת לפה אז הדרך של כתיבה ושיתוף יעזרו לך מאוד. חוץ מזה, שאת תגלי שזו דרך מאוד טובה לדבר עם אנשים שמבינים מה שעובר עלייך, כי החברים והמשפחה, למרות התמיכה והאהבה שלהם, לא ממש יכולים להבין כמו מישהו שגם עבר את זה. ועוד חוץ מזה, שהאנשים פה אחלה ואני חושב שתמצאי את עצמך מהר מאוד. הייתי מעוניין לשמוע עוד פרטים, אם תרצי כמובן, על האופי של המחלה אצלך (איזה סוג, מהלך הטיפולים וכו')... ראיתי בפרטים שאת בת 18 ואני מניח שאת עוד תלמידת תיכון - אז אני ניר, אני בן 19, ויש פה גם את אורנה שהיא גם בגילי, אז לגבי תמיכה בנושאים שיותר קשורים לגילנו, אני בטוח שאורנה ואני נשמח לעזור, ואני מקווה שתרגישי בנוח איתנו. אז חבל שאלו הנסיבות להכיר, אבל בשביל הפורמליות - נעים מאוד.
תרגישי בנוח והרבה בריאות! ניר.

היי..... ותודה...

אז באמת נעים מאוד. האמת שלא כל כך נעים לי עכשיו. אני מרגישה רע. אז זהו. שאני מקווה שהגידול שגילו לי בראש הוא שפיר ולא ממאיר. אני לא יודעת בדיוק מה יהיה עם הטיפולים כי זה רק ההתחלה אבל התחלתי לקבל הרבה תרופות בעיקר להורדת לחץ דם שעלה בטירוף. אז כן אני בת 18 ואני מסיימת תיכון ומתגייסת (אם הכל יהיה בסדר) בעוד חודשים וחצי. והאמת... שאם כבר אמרת חברים וזה. לא הרבה מהם יודעים. רק כמה מהקרובים. בבית ספר ( המורים וההנהלה) לא יודעים כי אני ממש לא רוצה שיתחילו לעשות מזה סיפור גדול כי אני מקווה שהכל יהיה בסדר. וגם הצבא לא יודע כרגע ואני גם לא יודעת בדיוק איך לספר או אם בית החולים מעביר מידע. מקווה שתעזור לי להבין..... ושוב תודה

שוקולית היי ../images/Emo140.gif

שוקולית - איזה שם יפה בחרת לך...! קודם כל, נעים מאוד, שמי אילת. בניגוד לניר, אני בת 38. כמו ניר, גם אני מוצאת שבפורום הזה מתהלכות נשמות תאומות לי, שמבינות את ההתמודדויות הכל כל מיוחדות לנו, לאנשים שפגשו את המחלה הזו פנים אל פנים. החברים והמשפחה יקרים לי מאוד, אבל מי שמבין, שיודע, נמצא פה. לפני כארבע וחצי שנים גילו לי גידול בראש. מאז הפכתי להיות מעין חולה-מלומדת שיודעת להשיג מידע ולהגיע לכל מקור שרק יכול לעזור לי בהתמודדות עם הגידול שבראשי. אני שולטת בידע רב, ולו רק בגלל שאני יודעת אנגלית ברמה גבוהה, ולצערי, אין אתרים מספקים בעברית. אני חושבת שאני יכולה לעזור לך (גם) מהבחינה הזו, אם יש משהו שאת לא יודעת, רופא שאת חושבת שנכון להגיע אליו, אינפורמציה שיכולה לתת לך כיוון (לך או לבני ביתך, אם מישהו מעוניין)- אני ברצון אהיה הכתובת למידע ולעזרה. אז...אם את מעוניינת בעזרה כלשהי, זכרי, אני פה בשבילך, מושיטה לך יד! אני שולחת לך הרבה אור וחיזוקים. אילת.

שוקולית

היי לך. ברוכה הבאה. אז איך עושים את זה? .. כל פעם קצת. צעד צעד, לאט לאט ומוצאים את הדרך שהכי נכונה לך לעבור את זה. ואני מאד שמחה שבחרת בנו כתחנה בדרך. אני ממליצה לך, כמו שנכנסת הנה לשאול, אז גם לשאול מה שאת רוצה לדעת את כל מי שיש בידו את הידע. אני מאד מקווה שתבריאי במהרה ותתגייסי לצבא. ונשמח מאד אם תמשיכי לספר ולעדכן אותנו במה שקורה איתך.
גלי

novemberain

New member
שוקולית יקרה,

גם כשקשה, המון מוטיבציה, המון אופטימיות וראייה חיובית. תזכרי שיש לך יעדים להגיע אליהם - לסיים תיכון בהצלחה ולהתגייס [אם הכל יהיה בסדר ויהיה בסדר!]. תבחרי ותבררי את האנשים, שאת רוצה לספר להם, למי שאת יודעת שיתמוך בך, שיעזור לך, שישמח אותך, שיעודד אותך, שיגרום לך רק לראות חיובי
תעברי את זה, מחזיקה לך אצבעות מאילת הרחוקה:) וכמו שאומרים פה, המון בריאות! ולא לשכוח שיש לך מטרות שאת רוצה להגשים.

למעלה