עזרה..

sivan88888

New member
עזרה..

שלום, אני חלק מארגון נוער התנדבותי ללא מטרות רווח "נוער לנוער". במשך 14 שנה אנו,חברי הארגון, מקיימים בחופש הגדול קייטנה לילדי רווחה ולילדים עם בעיות כלכליות קשות. השנה נתקלנו בקשיים מרובים בהשגת ספונסרים ותורמים (העירייה והמשפחות משלמות 150 ש"ח על כל ילד=17.500). הסכום שיש ברשותינו מספיק רק למאבטחים ולהסעות אך לא לפעילויות,אוכל, חולצות וכו´. אנו רוצים גם השנה לשמח את הילדים שמחכים לקייטנה במשך כל השנה.. אם למישהו יש רעיון להשגת תרומהספונסר אשמח לשמוע (ניתן לכתוב גם לאימייל [email protected]).

lady d23

New member
אוקיי, 2 דברים.

[ולא אטיף שזה אוף, כרגיל.] א. כדי להשיג ספונסרים: אפשר לעבור בפיצריות ובתי עסק וקפה מצליחים בעיר כמו ת"א, ולהציע להם לממן את החולצות, ובתמורה לכך מאחור יהיה הדפס של הלוגו שלהם. אפשר לארגן פגישה גדולה, שבה יהיו נוכחים אנשים חשובים בכלכלה הישראלית: מנכ"לי חברות, בנקים וכו'. אני יודעת שזה מה שעשו בארגון "לתת". ב. אני רוצה להתנדב, אם אפשר לקבל פרטים?

כמובן..

אני מתנדבת ב"הפוך על הפוך" מרקז יעוץ ומיידע לנוער של אגוד על"ם ואני מקירה את בעיית התקציב. אנחנו אירגנו התרמה שלא עזרה ממש, ומקורות אחרים לא היו. מלבד זה אני גם פעילה במקום אחר שמבוסס על תרומות ורוב הספונסרים הם אנשים מחוץ לארץ שבאים לארץ ומחפשים אנשים לתרום להם (יש הרבה משלחות כאלו) אם תפנו לעירייה או למרקזי התנדבות אחרות ותסבירו את המצב אני בטוחה שתצליחו למצוא את דרכיכם אל אחת המשלחות הללו. מה שכן, אותם אנשים נוהגים לבוא ולראות את הפעילות שעושה האגודה בשביל לדעת למה הם תורמים כך שהייתי מציעה לארגן אירוע מרשים עד כמה שאפשר בשביל להשיג כסף רב יותר.

למעלה