דיון כזה סוער על עבודה?
היי לכולם, שלום אודי, תעשו לעצמכם טובה, תשכחו מכל מה שלמדתם ב-NLP אם אתם מתעקשים להחליט מהו הדבר הנכון או הגישה הנכונה בהתאם ל NLP. אין דבר נכון. אין גישה נכונה. זהו בין התחומים היחידים שסותר את עצמו כל כמה שנים. לגבי סוגיית העבודה שלך, אודי, האמונה האישית שלי היא שאם אתה רואה את עצמך בתור אדם שפשוט קם בבוקר, הולך לעבודה וחוזר הביתה, אתה מפסיד 80% מהזמן היקר של החיים שלך. היום זמן כבר לא שווה כסף. איכות שווה כסף. אם אתה תגיע למקום עבודה, תעבוד 40 עד 80 שעות כל שבוע ולא תפיק תוצר איכותי - לא תהיה לך עבודה. אלא אם כן אתה מקושר עם הבוס
כשקראתי את ההודעה שלך, נוצר בי הרושם שאתה פשוט מתרגש מלהתחיל משהו חדש. האם אני צודק? גם אם לא, תנסה אולי להיזכר מדוע בכלל בחרת ללמוד הנהלת חשבונות. דבר נוסף, אם תפסיק להתרכז בפרטים המעצבנים של המקצוע, ובכל מקצוע שתבחר יש פרטים מעצבנים ומשעממים ומייאשים (אפילו חוליו איגלסיאס פעם הודה בזה שהוא שוקל לפחות 200 פעם כל חודש לפרוש בגלל כל מיני סיבות כאלו). אז מה? בכל מקצוע שתבחר, כל עוד תתמקד בפרטים אלו, תשתעמם, תתעצבן, תתייאש ותרצה לברוח... תוסיף לזה לחצים של מקום עבודה, יחסי אנוש בין עובדים והכי חשוב - היחס של הבוס אליך. זה קיים בכל מקום. אתה רוצה טכניקה מהירה שתעזור לך. השתמש באותו קול פנימי שגורם לך להאמין שישעמם לך ופשוט שנה אותו. מיקי ברקל בהחלט יכול לעזור לך בכך אם תבחר להיעזר בו. השתמש באותן מילים שאמרת לעצמך, אך בטון אחר - נסה לדמיין את קלאודיה שיפר (זה מה שאני עושה בדרך כלל) בבגדים מינימליים אומרת לך את אותן המילים, עם המבטא ובטון נמוך איטי... איך זה יגרום לך להרגיש? אני כבר יכול להתערב על איך. זאת גם דרך נהדרת להמיס ביקורת עצמית או ביקורת לא הוגנת מאחרים. נשמע קצת אידיוטי אבל זה עובד. אחרי 6 שנים של מחקר עם NLP אני עדיין משתמש בזה. מקווה שעזרתי לך. הערה לפורום: סליחה על החוצפה מראש - אבל נראה לי שאיבדנו כולנו קצת כיוון. אודי פנה בבקשה לעצה ונפתחה כאן במה למאבקים. ויותר גרוע, במקום עצה הוא קיבל הנחיה לשלם כסף עבור עצה ?! בספר הכי בסיסי של NLP הוא ימצא מיליון עצות וזה יעלה לו הרבה פחות מעשרים דקות עם מטפל. לדעתי מנהלי הפורום צריכים לקבל עמדה בנידון ולנדות אנשים המרשים לעצמם לשחק משחקי אגו על חשבון כולנו. חשבתי שזה פורום לתמיכה לא לקידום עצמי... בכל אופן, סליחה שוב על הפסימיות, שיהיה בהצלחה לכולכם. אודי, תחזיק מעמד, יש תמיד דרכים חדשות ופתרונות טובים יותר. שלומי