עזרה

עזרה

בני עית בן שנה וחצי עומד לעבור ביום חמישי בשבוע הבא ניתוח אצל פרופסור וינטרוב נאמר לי כי אסור לילד לדרוך על הרגל 6 שבועות רציתי לדעת האם אחת מכם עברה את אותו הדבר ואיך אפשר לא לתת לילד בן שנה וחצי לא לדרוך על הרגל כול כך הרבה זמן

שלום גלית, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בני עבר את אותו הניתוח בדיוק בגיל 11 חודש ואכן, פרופ' וינטרוב אסר עלינו להניח לו לדרוך או לעמוד על הרגל במשך שישה שבועות. זה לא קל, אבל שורדים את זה. הוא יהיה בעגלת הילדים שלו רוב הזמן, על הידיים ובישיבה, לידכם. אל תניחו את עיניכם ממנו לרגע כדי שלא ייעמד פתאום. האמת היא, שזה יכאב לו לעמוד על הרגל וגם הרגל תהייה מגובסת ב- 90 מעלות כך שיהיה קשה לו ליישר אותה ולעמוד עליה, אבל עדיין, צריך להשגיח כל הזמן. זו תקופה של המון "זמן איכות" עם הילד. שירים, משחקים, טלוויזיה, ספרים והסחת דעת. המוןטיולים בחוץ עם העגלה. אין ברירה. מאחלת לכם הצלחה גדולה, הניתוח שווה הכול וזה מה שחשוב. אל תזלזלו לרגע בהוראות הרופאים. יעל

בהצלחה גדולה.

בפורום הצעיר שלנו בנה של יעל עבר את הניתוח והיא באמת ענתה לך. אני מקוה כי בהמשך יהיו עוד הורים שיוכלו לעזור לך ספציפית לגבי הניתוח. האם תוכלי לפרט מדוע אתם צריכים את הניתוח? אנחנו כאן נשתדל לתמוך ולעזור במה זנוכל.
עידית

עמית

עמית נולד עם קלאב פוט ברגל שמואל בלבד הוא עבר פיזוטרפיה וללא הצלחה בגיל שנה הוא עבר ניתוח להערכת הגיד לאחר חודשיים חזר הקלאב פוט ואז הוחלט לנתח אותו בצורה יותר רצינית

Adoushi

New member
גלית

אפשר עוד פרטים על הניתוח..איך קוראים לניתוח הזה באנגלית? אולי נעשה חיפוש כשי שתדעי יותר וגם כדי שאנחנו נוכל לעזור לך יותר. אני גם כותב לך מסר. אנחנו פה איתך, מחזקים אותך..וזה יעבור. תהיי בטוחה שאת עושה את מה שאת יכולה לטובת הבן שלך. איהאב

גלית בוקר טוב

ראשית כל מצטערת, רק עכשיו נחשפתי להודעה שלך. מה שלומ? איזה ניתוח עובר הבן שלך?, מי אמר לך שאסור לדרוך על הרגל?, כי זה באמת מוזר, למה לא לדרוך???. אם זה ניתוח של הארכת הגיד,] גם ככה הוא ייצא עם גבס ואז יהיה קשה לו, מן הסתם, לדרוך, אבל באמת מעניין, לדעתי תבררי עם ויטרוב או מזכירתו, והכי חשוב עדכני אותנו. שיהיה שבת שלום אורית

גן עדן, זה לא מוזר, זה חובה!!!

זה לא ניתוח להארכת גיד, זה ניתוח לתיקון הקלאבפוט. הרגל מקובעת בפין ובמסמר, אסור ששום דבר יזוז שם או ייקרע, או יינתק עד שהכול מתאחה בדיוק לפי הקיבוע של הניתוח. אין לה מה לברר עם ויינטרוב. אם הוא אמר לה כך, הוא יודע מה הוא אומר?

מתוך הדברים שלה,

היה נדמה לי שהיא לא בטוחה במה שהיא צריכה לעשות, ומי האדם המוסמך ביותר לתת תשובות, לכן המלצתי לה להגיע לוייטראוב. היא לא פירטה על הניתוח ולכן לא הבנתי, סליחה. אורית

אוריתוש, אני מתנצלת../images/Emo141.gif

קראתי שוב את התגובה שלי אלייך וזה נשמע תוקפני למרות שלא התכוונתי. אז סליחה אם נשמעתי לך תוקפנית. זה קשה להעביר טונים של דיבור כשכותבים. לא התכוונתי, בחיי. אל תתנצלי. את בסדר. את שאלת כי לא ידעת. סליחה שנשמעתי ככה... נשיקות, יעל

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא יכולה לעזור לך בעצות כי לא עברנו את זה אבל שמחה לעוד חברה בפורום. אני אמא לתותוש בן השנה וחצי עם ק"פ ברגל ימין ומטופל בקפלן. תוכלי לספר לנו למה צריך ניתוח?

למעלה