עזרה

עזרה

הייתה תקופה ששאפתי גז מזגנים מס' פעמים, כחודש אחרי זה שאפתי פעם אחת, ואולי 10 ימים לאחר מכן, עוד כמה פעמים... אני החלטתי להפסיק עם השטויות האלה, אבל המוח שלי לא. מאז, אני כל רגע חושב על התענוג שהיה לי מהגז, ואני לא יודע מה לעשות... אני רוצה להפסיק לחשוב על זה אבל אני פשוט לא יכול.. אני מפחד פשוט שהמחשבות יפתו אותי לקחת שוב... אני לא רוצה שזה יקרה... HELP ME

ללכת לקבוצת תמיכה

אתה עושה צעד ראשון כרגע. מודה בחוסר האוניס שלך. זה ממש חשוב לדעת איפה נמצאים. והלאה לעבוד את הצעדים עם עזרה.

כן אבל

ממתי יש קבוצות תמיכה לדבר כמו גז מזגנים? לא שמעתי על זה... וגם, אני לא רוצה בכלל שההורים שלי ידעו...

אני לא חושב שהמצב כזה רע

אני שולט בעצמי... נראה לי שהרצון יעבור עם הזמן... אני חושב שאני יכול להרגיל את עצמי לא לחשוב על זה.. תודה בכל זאת

seaגל

New member
../images/Emo24.gif

אם אתה מפחד כנראה שיש סיבה לכך כנראה שאתה מרגיש שאתה מאבד שליטה ואיבוד שליטה זה חלק מהתמכרות. תעצור את זה כל עוד אתה יכול עשית את הצעד הראשון ובקשת עזרה אם ללכת לקבוצת תמיכה כרגע קשה מידי שתף חבר קרוב בבעיה ותבקש שישמור עלייך אל תעבור את זה לבד כל פעם שהצורך מתעורר תדע שיש לך למי לפנות ואנחנו כאן ללוות אותך בהצלחה

seaגל

New member
../images/Emo24.gif

אם אתה מפחד כנראה שיש סיבה לכך כנראה שאתה מרגיש שאתה מאבד שליטה ואיבוד שליטה זה חלק מהתמכרות. תעצור את זה כל עוד אתה יכול עשית את הצעד הראשון ובקשת עזרה אם ללכת לקבוצת תמיכה כרגע קשה מידי שתף חבר קרוב בבעיה ותבקש שישמור עלייך אל תעבור את זה לבד כל פעם שהצורך מתעורר תדע שיש לך למי לפנות ואנחנו כאן ללוות אותך בהצלחה

אה ועוד דבר

אני לא יודע מה הנזקים לטווח הארוך שיכולים להיגרם מהשפעת הגז, ואני גם לא מוצא את זה בשום מקום באינטרנט... רק 2 שורות.. אני מפחד שיש נזק לטווח הארוך... --- לא יודע אם זה קשור אליכם, פשוט כבר אין לי למי לפנות

seaגל

New member
פנית

למקום הנכון ואנחנו ניהיה כאן לעזור אולי מישהו כאן יוכל למצוא לך יותר חומר בעניין בכל מקרה תיהיה כאן שתף אותנו במה שאתה מרגיש אנחנו כאן ללוות אותך...

שלום לך

אכן, הגעת למקום הנכון, ולו גם בגלל הידיעה שבסכנה... לגז-מזגנים קוראים "פריאון". בחיפוש קצר שערכתי ברחבי הרשת מצאתי רבות על הנזקים של הגז הן לנחשפים לו ממושכות, והן ל"סביבת החיים שלנו" - נזקים אקולוגיים. להערכתי ומתוך היכרות את אותם שהגיעו לבתי חולים מחוסרי הכרה בגלל שאיפת הגז (ואיני מדברת על אותם שקיפחו את חייהם) העובדה כי הגז "תופס את מקומו" של החמצן וחוסם הגעת חמצן למערכות חיוניות ובעיקר למוח - עלולה לגרום לנזקים בלתי הפיכים לאותם שנחשפו לגז ממושכות. אם היום אינך חווה תופעות גופניות (רפואיות) שלא חווית טרם שאיפת הגז, נקווה שלא גרמת לנזק בלתי הפיך" חפש "גז פריאון" ראה מה הנזקים שהוא גורם, ושמור על עצמך. אנחנו נהיה כאן לכל שאלה או היסוס. בריאות לך והרבה.

אני נורא מקווה

אני יודע שרק הייתי עצבני יותר מדי..., אבל זה עבר... אני ממש מקווה שאין נזק בלתי הפיך... אני לא יודע מה אני אעשה עם עצמי... זה לא שלקחתי ממש הרבה, זה רק שבא לי הרבה... הרבה מדי...

למעלה