עזרה.

עזרה.

אם מישהו זוכר אני הילדה שלא נחשבת ליהודייה "לפי ההלכה" (אב יהודי ואם חסרת דת). יש לי בעיה. אני רוצה להוציא רישון עבודה אבל בשביל זה אני צריכה להביא צילום של תעודת זהות של אמי...הכל בסדר, אבל הבעיה מגיעה כאשר חברתי מתעקשת שנלך ביחד (גם אני לא רוצה ללכת לבד ללשכת העבודה)...ואז היא תראה את התעודה... איך אני אצא מזה? איך אתרץ את זה ? תודה מראש.

D SHADY

New member
האאם....

לא הבנתי למה את מתכוונת..... מה זה בושה בישבילך שידעו שאת לא יהודיה? תהיי מה שאת ואל תתבישי במה שאת,ובמיוחד אם היא חברתך היא צריכה להבין אותך....אני בדיוק כמוך אבא יהודי ואמא נוצריה ואני אישית נמשך יותר לצד הנוצרי בקשר לדת וגאה במה שאני,לא הסתרתי את זה בשום מקום לא בב"ס לא בעבודה וגם לא בצבא. ותפרטי יותר מה שאמרת כי לא ממש הבנתי את כוונתך.

SupermanZW

Well-known member
אין לך בעיה

מה אכפת לך שחברתך תראה את התעודה? אם היא באמת חברה שלך לא אכפת לה שאת לא יהודיה ואם אכפת לה היא לא באמת חברה שלך.

vk3

New member
אני זוכר אותך מצויין... ../images/Emo24.gif

אני גם לא בדיוק הבנתי את הבעיה... ממה את מתביישת
מעצמך
אז איך את מתכוונת לחיות עם עצמך שאר החיים
את יודעת עוד כמה פעמים אנשים ייצטרכו לגלות שאת " לא יהודיה"
SO
את חייבת להתגבר על זה... כי חבל פשוט

SupermanZW

Well-known member
זה לא משנה

אל תדפקי חשבון לאף אחד. בכל מקרה החברים האמיתיים שלך יקבלו אותך כמו שאת ללא תנאי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא מבין למה אנשים צריכים להתבייש במוצא שלהם.. [חוץ מהפרסים, והסיבה ברורה
]

Evil Gremlin

New member
מה זה החרא הזה?

חברה שלא מקבלת אותך..מה יש לך לחפש בחברה כזאת...את צריכה להיות יותר גאה במה שאת....

vk3

New member
כולנו מתבשלים באותו המרק...

אז מה בגלל זה עלינו להפסיק לחיות
זה לא היגיוני אפילו
יש לנו
של חברה וצריך לשים על כולם את הדבר מהצד השני ממנו יוצא ה
. צריך לאמר לא ללחץ החברתי
עברנו את זה ואנחנו עכשיו חברה הרבה יותר חזקה

Evil Gremlin

New member
אתנ ממש מתבייש להגיד מילים גסות

נכון? (אל תתיחסו) SHIT COCK FUCK MASTER..DONKEY RAPER SHIT EATER DICK SUCKING BITCH אני מרגיש קצת יותר טוב עכשיו....

Evil Gremlin

New member
למה לתרץ

עם היא חברה טובה שלך אז את לא צריכה להתבייש במה שאת... פשוט תדברי איתה

מסכימה עם כולם!

זו באמת הזהות שלך, הדת שלך ואין לך במה להתבייש. תהיי גאה במי שאת ואם היא חברה שלך היא גם תהיה גאה בך. אבל אם בכל זאת את לא רוצה שהיא תדע, אל תראי לה. אין שום סיבה שהיא תראה את הת.ז של אמא שלך. תביאי אותה רק לפקיד, היא לא תצליח לקרוא מרחוק את הדת של אמא שלך. ואם היא תבקש לראות אותה, תעבירי נושא כאילו כלום לא קרה.

Mrs James

New member
תראי...

אני בדיוק כמוך... הקטע הוא שתמיד לא היה איפכת לי שהחברות הרוסיות שלי יידעו אבל אלה שיראליות לא רציתי שיידעו...אבל לחבר שלי בטעות נפלט כשדיברנו על דתות... באותו רגע רציתי להרוג אותו!!! אבל ראיתי שחברות שלי לא קיבלו את זה קשה...היו קצת מופתעות וזהו... זה לא כזה ביג דיל הדת לא חשובה...הבן אדם עצמו חשוב!

Sheep From Hell

New member
וואי מצב מסובך....

גם לי זה קרה פעם.... הייתי כל החיים בחברה ישראלית.. לא היו לי חברות רוסיות ולא כלום... רק שבמקרה שלי אני יהודיה.. אבל למשהו רגשתי לא שייכת והחברה גרמה לי להתבייש בעצמי ובמוצא שלי וניסתי להסתיר את זה וכו'.. אבל אז התבגרתי והבנתי שזה ממש דפוק!!! ומי שלא יקבל אותי גם לא שווה את החברה וההתייחסות שלי... מקווה שתביני את זה גם.. ת'כלס מי שבאמת אוהב אותך ובאמת אכפת לו ממך, כבר לא יהיה לו אכפת אם את יהודיה, נוצריה, מוסלמית, רוסיה או מרוקאית.. ככה גם תוכלי לראות מי באמת חבר שלך ומי סתם אינטרסנט... מציעה לך לא לדפוק חשבון ולהיות גאה בעצמך כי אם אין לך את זה אין לך כלום!!! ברגע שאת מאבדת את הזהות שלך את מאבדת את עצמך... וזה לא משהו שהייתי רוצה לאחל לאף אחד.. מקווה שתעשי את הדבר הנכון..:)

0kety0

New member
חמודה../images/Emo13.gif

מבינה ללבך. האמת שבשביל להוציא רישיון עבודה, את צריכה לבוא עם התעודת זהות שלך. חוץ מזה,בתעודות הזהות החדשות לא רושמים דת,אלא כוכבים, כך שלכאורה לא ניתן לראות שום הבדל. אולי תלכי עם התעודת זהות של אבא שלך?

למעלה