עזרה!!!

ש י ר ל ה

New member
עזרה!!!

אני בת 15 ואני אוהבת לקרוא, אבל כשאני עומדת בסיפרייה ומנסה למצוא ספר, אני הולכת לאיבוד ולא יודעת איזה ספר ימצא חן בעיני. למעשה, ברוב המקרים אני לוקחת ספרים שבסופו של דבר מבאסים אותי ואני אפילו מפסיקה לקרוא אותם באמצע. אני חוששת שאני אפסיק לקרוא בסופו של דבר.. ואני אשמח מאד לקבל מכם עזרה והמלצות בנושא. אני יכולה לומר לשם הרקע שסיימתי לקרוא את כל סידרת הארי פוטר(כמו כולם), קראתי לאחרונה את "פרחים בעליית הגג" אבל אפילו הארי פוטר אהבתי יותר-ספר לא מלהיב במיוחד וניסיתי לקרוא את "הוביט" של טולקין אבל השתעממתי למוות רק מהניסיון ללמוד את שמות ההוביטים. גם אהבתי סידרה קלילה ונחמדה של סופרת אנגליה, שאת שמה אינני זוכרת. לספרים קוראים: "נונגה נונגה, "אנגוס חוטיני ונשיקות חזותיות" ואם אינני טועה "זה בסדר יש לי תחתונים ממש גדולים"..ממש מצחיק!

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ממליצה לך לעבור על ההודעות האחרונות בפורום- יש שם כמה וכמה המלצות ואני מאמינה שלפחות חלקן תתאמנה לטעמך

אבא ארך רגליים

אם לא קראת אותו, אני מאמין שתהני ממנו. מספר על ילדה יתומה, שמאומצת ע"י עשיר אלמוני. ההסכם ביניהם הוא שהוא ימשיך לממן אותה כל עוד היא כותבת לו מכתבים. אני אעצור כאן. כל מילה נוספת רק תפגע בספר

tam1989

New member
בהחלט ספר מצוין....../images/Emo99.gif

וחבל שאין רבים באותו סגנון כמותו...

farseer

New member
הספר נהדר,

הבעיה היחידה הייתה שבקריאה חוזרת (כשלוש שנים אחרי שקראתי אותו בגיל 11), גיליתי שהוא הולך מהר מדי ושהסוף לא מפתיע וגורם לאותה תחושה כמו בפעם הראשונה.

שלום לך../images/Emo140.gif

אם אהבת את לואיז רניסון, תאהבי מאוד את הספר "פה-גדול והמכוערת" מאת ג'ויס קרול אוטס. הבת שלי בלעה את זה. זה ספר באמת נהדר. ספר מתח של סמדר שיר יכול גם הוא לעניין אותך. זה ספר שונה מכל הספרים שהיא כתבה לילדים ונוער ושמו "וילון נע ברוח". ספר מתח עוצר נשימה ומרתק. האם קראת את "הנסיכה הקסומה", את "האסופית", את ספריו של אריך קסטנר? הם מומלצים מאוד.

מיה בת 14

New member
אה ואם את מחפשת משו נחמד בסגנון של.

אנגוס חוטיני... המליצו לי על ספר, אני בעצמי עוד לא קראתי, ואני לא בטוחה שהוא טוב, אבל שווה לנסות, כי גם אני ביקשתי משהו שדומה לסדרה של לואיז רניסון.. קוראים לספר- " אמא אשמה בכל " .. אני גם רשמתי בפורום אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, כדי שאני אדע אם כדאי לי לקחת אותו.. תנסי להתסתכל אם יענו להודעה שרשמתי ותדעי אם כדאי לך!

למעלה