עזרה

elenwee

New member
עזרה

למישהוא יש רעיון לעלילה לסרט אימה? פשוט חשבתי שאולי נציע תסריט ויעשו מזה סרט...

DoctorSatan

New member
מי בדיוק יעשה מזה סרט?

בכל אופן יש לי רעיון: מטוס נוסעים מתרסק על אי בודד טרופי, רק הטייס, הדיילת הבלונדינית (מאוד חשוב שתהיה בלונדינית) ועוד 7 אנשים ניצלים ומוצאים מחסה באי. הם מגיעים למקום בו הם מגלים סימנים של אנשים שכבר היו על האי: גחלים של מדורה, מחסה של עצים וכמה בגדים זרוקים על האדמה. הם מתחילים לחפש אחר האנשים אבל כשהלילה יורד הם מוצאים עצמם מותקפים על ידי יצורים מוזרים (לא זומבים) שנעים באפילה וניזונים מבשר אדם. החבורה מנסה לברוח אל פסגת ההר שנמצא במרכז האי שם הם יחכו לעזרה אבל הם עוד לא יודעים מה מחכה להם למרגלות ההר... הסרט אמור לכלול הרבה דם והרבה קטעים אלימים ובאופן כללי חשבתי שאת תפקיד הטייס ישחק כריסטופר ווקן, את תפקיד הדיילת תשחק מינה סובארי ואת שאר האנשים לא חשוב מי ישחק. עוד לא חשבתי על שם כי זה הכל המצאתי הרגע אבל מה שבטוח זה שכריסטופר ווקן חייב להשתתף ואם קראתם את כל זה עד כאן אז סימן שאתם משועממים...

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifאני יכולה לעשות מיזה סרט

זה יגדיל את הציון של בתקשורת לשנה הבאה... חוץ מיזה אני יודעת לנגן את המנגינה שהרוצח בא לרצוח, אבל מצד שני מי לא? אבל התסריט מוכר לי... ההתחלה מזכירה לי סרט... נראה לי אגדה עירונית 2...

Spiritfall

New member
נחמד, אבל

זה לא נשמע הכי מפחיד... לדעתי צריך שהגורם המפחיד בסרט, יהיה משהו שיבהיל, שיעשה צמרמורת לאנשים, משהו מציאותי שיהיה להם הרבה יותר ממה לפחד ולחשוב שהוא יבוא אליהם בלילה... מואהאהאה

DoctorSatan

New member
שום דבר לא נשמע מפחיד

כשזה על גבי נייר, תאמין לי שאם היו לי אמצעים כל מי שהיה רואה את הסרט היה מת מהתקף לב

אנזימים

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

זה כ"כ נכון! בחיים שלי לא ראיתי משו מפחיד יותר והמנגינה..אווו קריפי!!

yamity1

New member
אם כבר לעשות סרט..

למישהו יש מושג אם מישהו בכלל מתכנן לעשות בעתיד סרט על המשחק DOOM? ראיתי סרטונים מהמשחק DOOM 3 שעומד לבוא.. והמשחק פשוט דורש סרט אימה.. זה הולך להיות המשחק היחיד שיהיה לי מותקן במחשב רק בגלל שהוא מצליח להפחיד יותר טוב מהרבה סרטים שראיתי

למעלה