עזרה

• פותח הנושא rafiz
  • פורסם בתאריך

rafiz

New member
עזרה

שלום. אני חשבתי על לטוס לכמה ימים לאולימפיאדה, אשמח אם תעזרו לי לגבי מלונות מועדפים, מחירים, קנית כרטיסים לתחרויות, המלצות ואתרים בנושא. בתורה מראש.

סחתיין על הספונטניות

ממש מדהים אותי איך בני אדם מחליטים סתם ביום של חול לטוס ליוון בכל מיקרה תהנה. אם אני ימצא אתרים אני ישים לינקים

תשובה

ברוך הבאה , אני חושב שאם תעשה חיפוש למלונות ביוון - באתונה , אתה תתפלא כמה אתרים אתה תקבל , יש מאות אתרים כאלו אם פירוט בתי המלון . כמו כן הצעתי היא שתראה מלון סביר במחירים שאתה רוצה (יש אילו 2 כוכבים ואכסניות)פשוט להרים אליהם טלפון (היום זה מאוד זול להתקשר לחו"ל) , לגבי כרטיסים אתה יכול לקנות בארץ מחברת אלמל שטלפון שלהם פרסמתי פה כבר כמה פעמים . נסיעה טובה ושיהיה בהצלחה לספורטאים שלנו .

rafiz

New member
עוד

דבר ראשון תודה. דבר שני ידוע לכם על מלון כלשהו שרוב הישראלים מתאכסנים בו..? מה טווח המחירים ללילה במלון סביר 3-4 כוכבים? ולגבי חברת אלמל, יש להם אתר?

תשובות

קודם כל לחברת אלמל אין לצערי אתר . טווח המחירים של 3-4 כוכבים בין 120 יורו ללילה עד 230 ללילה . ואין דבר כזה שרוב הישראלים נימצאים באותו מלון , אני יודע שיש קבוצות , אבל לא ידוע לי על ריכוז מיוחד של ישראלים . אני חייב להוסיף משהוא , אני כמעט סופית הזמנתי אכסניה ב-89 יורו ללילה וביטלתי בסוף הכל , כי נאמר לי שבתחילת חודש הבא המחירים ירדו בהרבה ממה שעכשיו , כי יש המון מקומות פנויים וכך המליצוט לי בחברות נסיעות , מה שכן אני ממליץ זה לרכוש כרטיסי טיסה מאל על כבר עכשיו , כי אחר כך לא יהיו מקומות טיסה , וזאות שעוד חברת אל על הוסיפו טיסות לאתונה ב-3 שבועות האלו .

nitsansh

New member
אכסניה 89 יורו???

הם ממש לא נורמלים... איפה דורשים מחיר כזה???

nitsansh

New member
אכסניה 89 יורו???

הם ממש לא נורמלים... איפה דורשים מחיר כזה??? אגב... טיסות יש גם באולימפיק...

A r i s t o

New member
לחברת אלמל אין אתר אבל

אני יודע שיש להם עוד הרבה כרטיסים שלא נמכרו... תתקשרי אליהם ובקשי לדבר עם סילביה היא תעזור לך. מלון 4 כוכבים שהייתי איתו בקשר באתונה עלה 430 יורו ללילה המלונות שם פשוט הגזימו והמחירים מטורפים מה שכן כדאי לברר זה בקשר לדירות שאנשים משכירים המחירים של זה יותר זלים ונעים בין 100-170 יורו ללילה. צריך לברר עם זה כולל גם ארוחת בוקר כי במקומות רבים כאלו זה לא כולל ... בקשר לכרטיס טיסה יש שני חברות שעושות טיסות לאתונה: - לאלעל יש מספר טיסות אך הן לא מתואמות עם התאריכים של התחרויות ככה שהם זה יוצא מתאים אז סבבה אבל אם לא נדפקת.... היתרון של אלעל שהם זולים יחסית (300$) החברה השניה היא אולימפיק איירליינס יש להם אתר שם את יכולה לברר יותר, הטיסות שלהם יוצאות כמעט כל יום בזמן המשחקים ומתואמות עם המקצים, לפחות הגמרים. המחיר שלהם גבוה משל אלעל בהרבה - 450$ אבל אם לא רוצים או יכולים להתפשר על הזמנים אין מה לעשות. מקווה שעזרתי

nitsansh

New member
יהיו גם טיסות של ארקיע

ראיתי "דיל" של טיסה ליום אחד: מגיעים בבוקר, רואים תחרות אחת וחוזרים בלילה...

A r i s t o

New member
מוזר מאוד

גם אני שמעתי על זה, התקשרתי אתמול לארקיע והם אמרו לי שהם בכלל לא עושים טיסות לאתונה בפרט לא בזמן האולימפיאדה החברה לא סגורים על עצמם....

nitsansh

New member
אני ראיתי את זה, סימן שזה היה...

אבל עם צ'רטרים המצב נזיל... יכול להיות שביטלו כי לא היה ביקוש... מי ירצה לשלם 600 דולר לנסיעה של יום אחד?

יוֹאב

New member
שלום לרפי ז.

כאן תוכל למצוא את כל הפרטים שתרצה על יוון המדינה, ועל עריה כגון אתונה, כרתים, סלוניקי ועוד בהצלחה. ספר חוויות

rafiz

New member
תודה רבה

אשמח לעוד תגובות בנושא, מחירי מלונות שאתם מצאתם, טיסות, כרטיסים לתחרויות ומידע נוסף.

למעלה