עזרה

Uranium

New member
עזרה

שלום לכם אני צריך עזרה קטנה... אני מכיר מישהי שיש לה קרובה שחלתה בסרטן בלב... לא הבנתי כל כך והיא לא כל כך רצתה להסביר... אבל רציתי לדעת בכללי מה זה אומר סרטן בלב... האם יש כמה סוגים של סרטן בלב והאם הם בכל מיני דרגות של קושי התגברות והאם בכלל אפשר להתגבר על זה בלב... אני לא יודע מה זה בדיוק... ואם יש כמה סרטנים בלב מהו הנפוץ מבניהם? אני מודה למי שיביא לי מידע כללי על הלב והסרטן... תודה

כן, יש דבר כזה

זה לא בדיוק סרטן בלב, אלא בשכבת הרקמה הדקה שעוטפת את הלב. זה סוג של סרטן רקמות רכות. אני מצרפת קישור שמסביר את זה יותר טוב ממה שאני מסוגלת להסביר. מקווה שזה יתן את התשובה שאתה צריך. יום טוב גלי

Uranium

New member
תודה אבל...

הסרטן הזה קשה והאם הסיכויים למות ממנו גבוהים לעומת אחרים?

לגבי זה אני ממש לא יודעת

מה שאני כן יודעת, וזה תופס לגבי כל סוגי הסרטן - גילוי מוקדם מביא לסיכוי החלמה טובים יותר. עד כמה שהבנתי, זה סוג די נדיר. הקישור שצירפתי מתייחס לסוג מסויים של סרטן באזור הלב, אבל לא בטוח שזה אותו סוג שיש לקרובה של הידידה שלך. אני מניחה שההבדל הוא בסוג התא בו מתחיל הגידול. אם אתה מעוניין במידע יותר מדויק אתה יכול לפנות לטלמידע של האגודה למלחמה בסרטן 03-5717888. אולי אם תשאל אותה, היא תבין שאכפת לך, שהיא יכולה לפנות אליך כשהיא זקוקה למישהו (במידה ואתה מרגיש שאתה מסוגל לזה). אחד הדברים המחזקים בהתמודדות עם המחלה הזו, שמי שמולך לא בורח כשמילה סרטן נזרקת לחלל האויר.

למעלה