עזרה!!

Houndour

New member
הספיישל או המשחק? ../images/Emo79.gif

חחח תרגיש חופשי לשאול על שניהם

amitasafzabida

New member
אני יותר מאמין שהוא התכוון למשחק.

כי כבר מה יש לעזור בספיישל?
.

adibader

New member
המחשק

כן, אני מדברת על המשחק.. איך עוברים את סלופוק?

סלופוק?

אני מנחש שהכוונה לעיר עם התג השני ששורצת סלופוקים.. צריך להכנס לבאר שבכניסה לעיר ולנצח את כל צוות רוקט ששם.. אז קורט יבוא אליך ויקשקש משהו ואז כל הסלופוקים כבר לא יחסמו את העיר.

adibader

New member
לא..

לא לא התכוותי לסלופוק.. התבלתי.. התכוונתי לגדול ההוא במפה השניה שחוסם את הכניסה למערה של הדיגלטים..

amitasafzabida

New member
אהה סנורלקס.

אני נתקעתי שם במשך כמה חודשים. אתה הולך למכון של מיסטי ודג בבריכה הקטנה. אתה צריך למצוא איזה חלק.. אח"כ לקחתאת זה לתחנת הכוח ושמה הוא יתן לך סוג של מוזיקה לרדיו. בשביל רדיו אתה צריך לענות על מס' שאלות במגדל הרדיו.

adibader

New member
../images/Emo3.gif

כבר השגתי את החלק הזה, והלכתי למגדל של הרדיו וקיבלתי את הדבר הזה שמשדרג את הרדיו מהאיש, ומה אני עושה עם זה?

livnatkris

New member
יש שם ערוץ ברדיו שנקרא ../images/Emo29.gif

Poke flute יעני חליל הפוקימונים שתמיע את זה לידו (צריך לחפש את זה ברדיו) ואז הוא יקום ^_^

adibader

New member
עוד שאלה..

ניצחתי בכל המכונים במפה חוץ מאחד ב-SAFFRON שם יש 2 מכונים ובאחד המנהיג לא נמצא, יש לי 16 תגים, ואין לי מושג לאן אני אמורה ללכת.. בבקשה תעזרו לי..

livnatkris

New member
הוא נמצא באיזור שברד בלו וילו היה

הליגה, אם אני לא טועה זה mt. silver

אש..

הוא בהר סילבר אחרי שמשיגים 16 תגים הולכים לאוק והוא פותח תדרך להר סילבר. כדי להגיע להר הולכים למקום שנכנסים דרכו לויקטורי רוד אבל לוקחים את הדרך השמאלית. (אפשר להגיע לשם מורידיאן).

למעלה