עזרה

lostinlove

New member
עזרה

זקוק לשמוע עצות מנשות הפורום אני בקשר (ידידותי עמוק, פתוח,וכנה) עם בחורה שהכרתי. יש לה חבר (כבר כמעט שנתיים) והיא הודתה בפניי שהיא לא בטוחה בקשר בינהם. כאשר הודעתי לה מה אני חש כלפיה היא טענה שגם לה יש תחושות ורגשות שהיא לא חוותה כבר הרבה זמן, ושיש קו דק, מבחינתה, בין להישאר ידידים קרובים לבין להעלות את זה שלב. אבל בה בעת היא אמרה שכרגע היא עם החבר שלה והיא אוהבת אותו. מה אני אמור לעשות? ללחוץ עליה, לשחק אותה קול? להרפות וע"י כך להגביר געגועים? לוותר? מתחנן לשמוע דעתכן....

Vdrums

New member
לשבת בשקט. יש לה חבר.

אם יש לה רגשות כלפיך יותר מאשר אליו, הזמן יעשה את שלו. אל תהיה מניאק ותידחף ותגרום לה לבילבול. תחשוב עם היית במצב כזה ואיזה ידיד היה שם עין על חברה שלך. לא נעים בכלל, זה ממש לא לעניין.

lostinlove

New member
"חבר זה לא קיר"

כבר אמרו חכמינו... למרות שאני לא מאמין בזה!!! אני לא מתכוון לסכסך בינהם (אני אפילו לא מכיר את החבר שלה) שבל היא הודתה שיש משהו ושהיא לא בטוחה בקשר שלה חוץ מזה, למה כל ההתחסדות פתאום כאשר רק לפני כמה הודעות כולם דיברו פה על בגידות וכיו"ב (לא שכאן מדובר בבגידה!)

Vdrums

New member
חבר זה לא קיר זה משפט מפגר

שהומצא ע"י אנשים מגעילים שמתרצים את מעשיהם העלובים. ואם אתה לא מאמין בו אז אל תעלה אותו!!! אל תחפש תירוצים בשביל לדבר איתה על זה בזמן שיש לה חבר. אתה התוודתה בפניה היא כבר תעשה את השיקולים שלה. תקרא שוב ותפנים: אם היא לא בטוחה בקשר שלה ויש לה משהו אליך, אז הקשר הזה יסתיים ואתם תהיו ביחד. ומי מתחסד? מי דיבר על בגידות, תביא הודעה אחת שבה אני תומך בדבר כזה (למרות שזה לא קשור לבעיה שלך) אל תכליל כאן את כולם על הודעה של מישהו אחד.

niva99

New member
../images/Emo45.gif

אין ספק שהמשפט הוא קלישאה נלוזה ,שכל תפקידה לתת לגיטימציה לפירוק זוגות. חבר זה לא קיר =זה כמו להגיד חבר טלפוני זה לא גלגל הצלה. מה הקשר? זהו שאין. (כמעט והתבקש לכתוב בירה נשר).

ס22ית

New member
אם אתה תהיה חבר שלה..

גם אתה לא תהיה "קיר" עבור בחורים אחרים שירצו להתחיל איתה ויהיו "רק ידידים". עזוב את זה בשקט..יש לה כרגע מישהו אם היא תרצה משהו אחר תן לה קודם לסיים את הקשר בו היא נמצאת.

k e r e n m

New member
היא אוהבת אותו

אם היית מקשיב לה היטב היית חוסך לך את תגובתנו- היא אוהבת את החבר שלה משמע שהיא לא מעוניינת בקשר איתך מעבר לידידות. כשהיא אמרה לך שהיא לא בטוחה בקשר ביניהם היא התכוונה שתייעץ לה את דעתך. אני בטוחה שהיא לא ציפתה לתגובה שלך ולכן היא יישרה את ההדורים ואמרה לך שעדיין אוהבת אותו. אם אתה מרגיש שהידידות נפגמה בשל כך ומכאיבה לך תתרחק אם תוכל לסבול תשאר ותהיה ידיד כמו שהיית לה עד היום.

niva99

New member
לא אכביר במילים.

אם היא לא בטוחה בקשר ביניהם,הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא להרפות ולראות לאן הדברים מתגלגלים. (ללחוץ עליה,לשחק אותה קול,לוותר - מכל האפשרויות הללו-להרפות היא העדיפה מכולן).

lostinlove

New member
סופסופ תשובה לעניין

האמת שאני לא ממש מרפה ולא לוחץ אלא משאיר את המצב כפי שהוא (ידידים טובים)ומחכה להתפתחויות (אם יבואו). תודה!

niva99

New member
לא יודעת למה

אבל תמיד אנחנו מעריכים את הבילתי מושג... (אולי זה טבעו של האדם).

lostinlove

New member
נכון מאד

למה הטובות תמיד תפוסות?? ולמה האחרונים תמיד בסוף?

Vdrums

New member
נו, זה מה שכתבתי.

אף אחד לא אמר לך לנתק קשר בכלל.

k e r e n m

New member
../images/Emo2.gifכל התגובות

כל התגובות להודעתך היו לעניין ואמרו את אותו הדבר רק בסגנון אחר ממליצה לך להבא לקרוא היטב ובתשומת לב. והיעקר תפנים.

ס22ית

New member
לעזוב את זה בשקט

ולתת לה להגיע להחלטה בלי התערבות מצידך... לא יעזור שאתה תלחץ והיא תעזוב אותו ואח"כ היא תתחרט ותרצה לחזור אליו. עדיף שתניח לזה ואם היא תגיע להחלטה שאותך היא רוצה..היא תמצא אותך

תקרא בין השורות

כן, היא די אמרה לך שהיא לא מעוניינת מצד שני היא אמרה לך תשמע תנסה ותראה מה יהיה מפה והלאה השיקולים בידך! לא מבין מה נתפסתם למושג של חבר זה לא קיר, עוד מעט תתחילו להגיד פה: אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת נו מה השטויות נישואים וחברות זה לא סוף העולם!

למעלה