עזרה.......

עזרה.......

אני בת 22 וחצי בתולה והייתי עם חבר שלי לשעבר בערך וניסינו לגמור מבחוץ (לפחות אני) והיו כמה פעמים שאולי הכנסו את הפין טיפה אבל לא עד הסוף והיום בערב אני רואה שיש לי טיפת דם . אני ממש פוחדת ולא יודעת אם זה אומר שאני כבר לא בתולה ושכשאני יעשה את זה עד הסוף אז כבר לא ירד דם ממש? איך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה? צריך לרדת הרבה דם כמו במחזור? כי ירד לי טיפה כאילו נשרטתי או נפצעתי אז זה אומר שנקרע קצת קרום הבתולין או מה? תודה......מודאגת ומפוחדת..........

לא אצל כולן זה אותו הדבר.

יש בחורות שלא יורד להן בכלל דם, יש בחורות שיורד להן קצת יותר, יש כאלה שבכלל לא יורד להן דם בפעם הראשונה אלא אחרי כמה פעמים, אבל אני לא מאמינה שיש כאלה שיורד להן ממש כמו מחזור. בכל אופן, ממה את כל כך פוחדת? עשית את זה מרצון [וכנראה מאהבה..?], אז זה משנה אם את עדיין בתולה או לא?

כי לא היתה חדירה של ממש

ולא רציתי לעשות את זה פחדתי......ובערב ירד לי טיפה של דם והשאלה שלי היא איך אני יודעת אם זה נקרע או לא

לא יכולה להסביר לפרטי פרטים,

אבל לא אצל כולן המבנה האנטומי הוא זהה.. לי ירד דם רק בפעם השלישית..

Vdrums

New member
אגב, לגמור בחוץ זו לא שיטה טובה

להימנע מהריון. אל תסמכי על זה.

שאלה מסקרנת

יכולים להכנס להריון כשגומרים בחוצ וכשעדיין בתולים? יענו הזרע יכול לחדור לשם בעצמו?

k e r e n m

New member
אני לא מבינה..

מה את באה להגיד שהגעת עם הבחור למצב אינטימי, (במקרה שלך זו חדירה חלקית),ואפילו לא חשבת להגן על עצמך לפני? ממש מעשה טיפשי וחסר אחריות, וברור שגם במצב כזה אפשר להיכנס להיריון, לפי דעתי תיגשי מייד לרופא נשים, קודם כל לקבל גלולות, ואח"כ לשמוע הסבר מקיף איך אפשר להיכנס להיריון, לפני שיהיה מאוחר.

../images/Emo45.gif מסכימה

לברר בפורומים זה ניפלא לידע כללי, אבל במקרה שלך שזה מאוד ספציפי ומאוד חשוב לך, אל תסתמכי על הידע המצומצם לכדי ניסיון אישי שלנו. תתייעצי עם מישהו שבאמת יודע. ואם את לא רוצה ללכת לרופא, יש כאן בתפוז פורום מיניות שמנוהל ע"י רופא.

אבל הוא לא גמר בכלל

התכוונתי עם הוא גומר והזרע נכנס לבד ואני בתולה.. מה הסיכוי להכנס להריון? זו שאלה מסקרנת בפני עצמה זה לא קרה לי אבל

Vdrums

New member
תראי, אם יש חדירה של זרע לנרתיק

יש סיכוי להיכנס להריון וזה לא משנה אם את בתולה או לא.

השתמשנו בקונדום רוב הזמן אבל הוא

לא גמר ככה שאין פה בעיה של הריון פשוט לא יודעת איך ירד לי טיפה דם אם הוא לא חדר חדירה מלאה ולא כלום םשוט זה כניב אותי לשוק כזה

k e r e n m

New member
עדיין כדאי..

שתשאלי את השאלות הללו, אצל מישהו מומחה לדברים(רופא נשים), כי בפורום הזה אין ממש " מומחים" לדבר(חוץ מתומר
), אז עם כל האי נעימות שבדבר, רופא יוכל לענות לך תשובות מדוייקות יותר.בהצלחה.

למעלה