עזרה....

inhabited

New member
עזרה....

אני צריכה עזרה... אני רוצה לעמב מחדש את החדר שלי.... ואני רוצה שהוא יהיה בסגנון כזה של פיות... אני לא יודעת בדיוק איך להסביר... , שנכנסים אליו... מרגישים שאתה בתוך יער של פיות... אני לא יודעת איך לעשות ומה לעשות... אולי יש לכם רעיונות???... תודה מראש

PestCTRL

New member
לא להלחץ

תעצמי עיניים... תנשמי... תדמייני את עצמך ביער קסום ומופלא... אורות בוקעים דרך העלים ומהבהבים בחדר... רוחות בצבעי פסטל נושבות בין העצים ומלטפות את הפנים שלך... נרגעת? ראית את הצבעים בראש? זה הזמן להעביר אותם לחדר. לדעתי (וזו רק דעתי)- פסטלים משתלבים מצויון ככה שאת לא יכולה לטעות איתם. של מי החדר? ילדה? תינוקת? נערה? אישה? זה מאוד תלוי בכמות הקיטש שאת יכולה להכניס לחדר. הרבה וילונות, לאו דווקא על חלונות, יכולים ליצור אווירה מיסטית של רוח וזרימה. אפרופו רוח, פעמוני רוח יתאימו לדעתי. שטיחונים בצורת פרחים או בצורות חופשיות בצבעי פסטל יתנו קצת בלאגן שובב לחדר. המון כריות על המיטה. המון. מכל מיני צורות. אפילו כרית שלעולם לא היית קונה סתם ככה לבד יכולה להראות נהדר כשיש סביבה כמה אחרות. אם החדר לילדה או תינוקת אפשר אפילו להוסיף ציורי קיר של עצים, קווי אור שמש, או אפילו פיות. למרות שפיות לא נוהגות להראות את עצמם בפומבי, אפשר לצייר כמה מציצות מכל מיני מקומות, כמו מאחורי המיטה, הארון או מסביבי לשולחן. לא לשכוח נברשת רכה עם עלים או מנורה עגולה וגדולה עם אהיל עגול וגדול. ותנשמי בזמן שאת מעצבת. תחשבי זרימה ורוגע. עם נגיעות של שובבות ושמחה.

ענבל30

New member
רעיונות שעולים לי...

גוון ירוק חי לקירות - לתחושת האור שבתוך יער. וילונות מבד שקוף, אפשר בגוונים של ירוק, כחול, ורוד. אפשר לתלות חוטים שקופים עליהם מושלחים חרוזים שקופים, נוצצים, מוזהבים וכו' - גם על החלונות, גם פשוט על הקיר. יש לטמבור סדרה של צבעים שנקראת "פנטזיה" - עם גימורים נוצצים, מוזהבים וכו'. אפשר לצבוע על הקיר דוגמאות עם שבלונה בעזרת הצבעים האלו, או לצבוע בעזרתם משטחים שונים (נניח דלתות הארון). רעיונות לתאורה - לא מנורה אחת מרכזית, אלא כמה מנורות שולחן או מנורות עומדות שמפוזרות בחדר. אפשר לבחור אהילים בהדפסים של פרחים או עלים. אופציה מעניינת שראיתי אצל נערה מתבגרת בחדר: שרשרת אורות קטנטנים (כמו אלו שמשמשות לקישוט עצים בחג המולד) שתולים על הקיר, או משתלשל כמובייל באחת הפינות. רעיון לאפיריון למיטה - להתקין בתקרה שמעל למיטה מוט וילון ועליו לתלות וילון מבד רך ושקוף. אפשר לתפור או להדביק לוילונות פרחי בד, עלים מבד וכו'.

inhabited

New member
תודה...

ממש ממש תודה!!! אם תמצאו תמונות של רעיונות זה ממש יעזור לי!! אני בת 16 דרך אגב... ועם יהיו לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע!! זה ממש ממש ממש עזר לי!! אם תרצו אני יכולה גם לצלם במצלמה דיגיטלית את החדר שלי אולי זה יעזור לכם... רק תבקשו.... ועוד שאלה- ראיתי פעם בשוק בעכו מין עצים כאלו שנראים די אמיתיים קטנים עם עלים מוזהבים וירוקים- זה יהיה מוגזם א\ם אני יוסיף את זה לחדר? ועוד רעיוםן שהיה לי- ליומולדת הבאה שלי אני אבקש מכולם לקנות לי פסלונים כאלו של פייות ואני ישים אותם בכל מיני מקומות ....

inhabited

New member
בקשר לזה

אם יש לכם גם רעיונות לאביזרים או תמונות של אביזרים... כמו פסלונים וילנות צבעים ועוד... תראו לי אותם בבקשה (:)

גולי מ

New member
אם את גרה באזור תל-אביב

לכי לחנות "יער הפיות" בדיזנגוף סנטר (קומה מעל הום-סנטר), ותתרשמי מהעיצוב... למיטב זיכרוני: טפט של יער צמחיה מזרקות מים (מזרקות "פנג שוואי") פיסלונים קטנים של פיות וחיות יער אחרות... פעמוני רוח ואם את כבר בסנטר תעלי ל"סוהו", שזו גלריה לעיצוב ואמנות, יש שם תערוכה של ציירת או מאיירת, דפנה ערוד, עם ציורי שמן של יערות קסומים... מומלץ! והכי חשוב... העצוב לא צריך להתרחש ביום אחד. את יכולה "לפנק" את עצמך ואת החדר אחת לכמה זמן (מתי שיש כסף)...

Alonchuck

New member
אפשר להמליץ לך על מעצבת בדיוק למטרה

אני מכיר מעצבת חיפאית בדיוק למטרה זו אם תרצי אוכל לתת פרטים אלון

naamamushki

New member
יש חנות מדהימה...

בקניון הזהב בראשון (אם את מהאזור) יש חנות מטריפה של פיות - הם ממש הכניסו לחנות קטנטנה יער פיות שלם! ממליצה לך להכנס לשם לראות אולי תקבלי שם השראה ורעיונות... בהצלחה

למעלה