עזרה

עזרה

אז ככה, כמה דברים: לא נפרדנו רק בגלל הבדיקה זה היה ככה: שכבנו ואז אמרתי לו להאט הוא האט ואז אמרתי לו שימשיך ככה אז הוא אמר לי שהוא עייף ושאני יחליף אותו למעלה לא רציתי וזזתי כזה אז הוא זרק אליי מילה ככ לא נכונה "אינטרסאנטית" הייתי בהלם העפתי אותו מעליי לכמה דקות שכבתי עם הגב אליו ואז קמתי התלבשתי ונסעתי הביתה. הקטע הוא שאף פעם לא גמרתי איתו ורציתי שהוא יעשה לי טוב מה רע בזה??? אבל הוא רצה שאני יעלה למעלה העיקר שהוא יגמור וזה עצבן אותי כבר אז יום למחרת הוא בא התווכחנו על מה שהיה ונפרדנו בסוף יום אחרי מישהו שכל כך רציתי שלח לי הודעה אז נפגשתי איתו ובנתיים עבר יום שלם והוא לא חזר אליי ונורא התבאסתי כי חשבתי שיקרה איתו משהו בקיצור שגעתי אתכם אבל רק תגידו לי אם המילה שהוא זרק לי לא היתה פוגעת בכם והאם לחתוך מעכשיו עם ההוא שלא רציני שכל כך רציתי כל הזמן הזה....תודה........

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif בדיוק. מאז שאת איתו את רק

סובלת ומתלוננת. אני מקווה בשבילך שזה לא היה סקס ללא אמצעי הגנה.

אם זה הפריע לך,

אז נפגעת וזה לגיטימי לגמרי. זה לא משנה מה אנחנו חושבים. הוא לא התנהג בצורה שאת מוצאת לנכונה. פה נגמר הסיפור. וההוא שלא רציני סתם ייעשה לך כאב ראש. תאמיני לי.

nisk

New member
אז אם היא נפגעה, אז זהו ?../images/Emo4.gif

לקפל את האוהל וללכת הביתה? אני לא מבין את התפיסה הזאת, כל פעם שמישהו בא לאחד הפורומים ומספר להם על בעייה, ישר כולם קופצים על פתרון "הפרידה"

ממש לא נכון

תסתכל אחרוה בשרשורים, אתה תראה שהרבה מהעצות הן לדבר ולנסות להבהיר דברים. אבל כאן אין לו כבוד מינימלי אליה. הוא לא מוכן לעשות בדיקת איידס?!?!? הוא רוצה שהיא תסכן את החיים שלה בשבילו? אישית לא הייתי נישארת עם מישהו כזה. כמובן שהכל בגדר עצה, היא תחליט מה טוב בשבילה

nisk

New member
בקשר ../images/Emo62.gif

לאיידס את צודקת אם היא חוששת היא חייבת לדרוש אבל לדעתי זה מגוחך לדעתי היא היתה צריכה לדרוש את זה לפני שהם קיימו סקס
ית

מכיוון ושירשרת אליי, אני אענה

על פי ראות עיניי. חלילה על כל פיפס לקפל הכל וללכת הבייתה. אני אמרתי בתגובתי כי אם זה פגע בה, היא היחידה שיכולה להחליט. גבר שלא היה מסכים [לא - היה מתדיין, אלא לא היה מסכים לחלוטין ועוד קורא לי אינטרסנטית בקשר שכזה] להשתמש באמצעי מניעה, הייתי מגלגלת אותו מכל המדרגות מקופל בתוך קונדום. אבל זו דעתי. בעיות פותרים, אבל יש דברים שאי אפשר לגשר עליהם, לפי דעתי, וחלק מאותם בעיות זה גם חוסר כבוד, לא?

לא צריך כל הזמן לברוח מאחד לשני.

לפעמים אנחנו צריכים את תקופת ההתמודדות בין לבין. היא זו שבונה אותו לקשר נכון יותר להבא..

nisk

New member
אין לי מושג מה היה../images/Emo62.gif

אבל יש לי הרגשה שיש עוד גירסה לסיפור יכול להיות שהוא באמת עייף, יכול להיות תנוחה מסיונרית הרבה זמן תופסת לו את הגב אז נפלט לו מילה, יכול להיות שהיא לא היתה במקום יכול להיות שהוא אמר זאת בהומור התקשורת שלכם אולי על הפרצוף, ואת מספרת רק לנו שאת לא גומרת אבל לבחור עצמו אף פעם לא טרחת לספר מה עושה לך טוב אני לא אומר שאת לא בסדר והוא כן(כי אין לי מספיק פרטים) אני רק טוען שהמסקנות שהבחורות המקסימות האלה הגיעו הם מגוחכות על סמך המידע המועט שסיפקת

זה לא היה בהומור

אבל אתה חושב שזה בסדר בכלל שהוא אמר לי מילה כזו וזה שהוא לא רוצה להבדק? איך הייתי אמורה להתנהג לדעתך?

Vdrums

New member
יש לך כל כך הרבה בלגן איתו.

והכל סביב סקס. אולי תשקלי את הקשר איתו.

nisk

New member
על בדיקה

אל תוותרי, אם את חוששת בקשר ל"מילה" לפי הסיפור היה לך תסכולים הצטברו לך בפנים והוצאת אותם באמצע "האקט" המיני כל מה שאני אומר שיש דרך ותזמון לומר דברים אם הוא אדיוט שאי אפשר לדבר איתו, אז חבל על הזמן אבל יכול להיות שהכל היה בראש שלך והבחור המסכן לא ידע כלום, ופתאום באמצע האקט שבאמת הוא עייף את נזכרת לעלות את הנושא אז הוא פלט מילה בלי לדעת שהוא פותח פצע תעשי את השיקולים שלך, אבל כל אחד אומר ועושה שטותיות בחיים ואם את מחבבת אותו אז את לא צריכה לפוצץ קשר בגלל פליטת פה אומללה

אבל זו לא פליטת פה ככה הוא חושב

דברנו על זה...... מה בגלל שאני מתגעגעת אז אני יחזור אליו? שהוא יחזור למה דווקא אני? אוףףףף טוב עזבו אתם ממש לא חייבים לענות לי אני יודע שאני מתוסבכת עם עצמי

nisk

New member
בקיצר כמו שחשבתי שני תינוקות רבו

והם צועקים כל הזמן "אבל הוא התחיל" את לא חייבת להיות הראשונה, אבל באמצעות ידידים משותפים תגידי לו שאם הוא יתנצל תקבלי אותו חזרה

בזוז

New member
לי זה נשמע

כמו מערכת מסובכת ולא את המתוסבכת. הגעתם מהר מאוד למה שזוג ממוצע מגיע אליו אחרי תקופה (כשנתיים לפי הסטטיסטיקה) ביחד, וזה מאבק על המקום של כל אחד בזוגיות. המילה שהוא זרק לך היא בדיוק התחושה שלך כלפיו - שניכם מרגישים שאתם נותנים יותר ממה שאתם מקבלים. חוסר איזון כזה במערכת כל כך צעירה לא יוביל לשום מקום טוב. אם זוג מגיע למקום הזה אחרי ביסוס מסוים של הקשר - קשר שעבר את השלבים שלו (בדיוק כמו שלבים בהתפתחות של תינוק) - מאוהבות, הרמוניה ותחושה ש"אנחנו חושבים אותו דבר", לחיזוק החברות במקביל להתרחקות מנטאלית, חיפוש האוטונומיה בתוך המערכת הזוגית - המקום והתפקיד שלי, מה אני נותן לעומת מה אני מקבל = חיפוש האיזון ואז במקרים טובים (ונדירים לצערי) עיגון של האיזון הזה, של החברות והאהבה, וברב המקרים תחושות לש ניתוק כל אחד בעולמו עם מעט מאוד חפיפה בין מעגלי החיים של כל אחד מבני הזוג - זה השלב בו או שמתגרשים, או שהולכים ליעוץ זוגי, או שממשיכים לחיות ככה ומחפשים ריגושים בחוץ... אולי קשה לך הפרידה ממנו כי הוא משהו שלא ממש מושג, לא פיצחת אותו ולא הצלחת להכניעו - וותרי לא שווה לדעתי. חפשי לך מישהו שהקשר איתו יהיה יותר מספק - מכל הבחינות בהצלחה

k e r e n m

New member
תגידי לי..

לא נמאס לך לטחון את הנושא עד עפר.מילא היית מפנימה משהו,אבל את כל הזמן חוזרת שוב ושוב על אותה הסוגיה מה את לא יכולה להחליט על משהו לבד לבד (את ילדה גדולה) על סמך הרגשתך ושכלך,כי לי יש הרגשה שיש לך בעיה רצינית עם עמצך מלבד הבעיה שאת מציגה שוב ושוב....

למעלה