עזרה

Nielle

New member
עזרה

היי, אני צריכה להגיש עובדה למגמת קולנוע, חשבתי לעשות סיפור בתמונות שבו רואים אנשים עושים משהו "לא מוסרי" ואז בסוף מתברר שזה משהו אחר לגמרי... אבל אני לא מנסה למצוא איך לפתח את זה, עזרה.. ורעיונות נוספים התקבלו בברכה!

lollapalooza

New member
זה נורא מזכיר לי

את הקטע ב"יוסי וג'אגר" שיוסי רואה את יעלי(
) מתכופפת אל ג'אגר, וזה נראה כאילו היא, אם להשתמש בניסוח שלך, עושה בו משהו "לא מוסרי", אבל היא כולה חיפשה את העדשה שלה.
הממ... את יכולה לעשות קטע נורא פשוט, למשל, מישהו שהולך בתוך דירה חשוכה, לבוש כולו בשחור, יש לילה בחוץ והכל נורא אפל כזה, מוזיקה של מתח, ואז במין קלוז אפ על היד שלו, רואים שיש לו סכין. הכל נורא איטי ומותח, הוא נכנס לחדר לא ידוע, עם חריקת דלת והכל, מסתכל סביבו, מרים את הסכין, יש כמה שניות שהסכין באוויר והמוזיקה של המתח מתגברת, ואז הוא מוריד את הסכין למטה, חותך עוגה שנמצאת על השולחן ואוכל.

pink cigarette

New member
**ניטפיקרית**

לא הגיוני. למה שמישהו ילך בדירה חשוכה, אם כל מה שהוא רוצה זה עוגה? אם כבר, מישהו מדליק את האור בשקט בשקט, מתגנב אל המקרר ומוציא את העוגה. שבירת דיאטה, אניוואן?

ברונדבי

New member
רובין הוד בשנות ה2000?

ובנימה יותר רצינית. תמיד אפשר לחשוב על מוסר השכל: תרומה לקהילה, אמת ושקר, חברות, אמירת האמת. ולקשר את זה לדברים שנודעים כ"לא בסדר" כמו - פשע, עירום, פגיעה במוסר. לדוגמא: בחור מאיים על מישהו כל הזמן, המישהו נכנס לפחדים. מפחד שיהרוג אותו אמ ושה. קובע איתו כזה אחרי בי"ס. ואז בעצם במפגש, עם המכות וזה. הוא מגלה שהוא אח של מישהי שדלוקה אליו. זהו לדוגמא. בהצלהחה!

Nielle

New member
העניין הוא שזה סיפור בתמונות...

ואניל לא יכולה להפוך את כל הדברים האלו לסיפור בתמונות, ז"א אפשר אבל הם יאבדו את כל המשמעות... לגבי תגובה 2, זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות אבל אני לא מוצאת סיפור !

אוֹריה

New member
...

זו הייתה העבודה הראשונה שלנו במגמה. עבודה פשוטה, אני לא חושבת שאת צריכה להסתבך. אנחנו צילמנו מישהי שמתארגנת ליציאה לים, ובסוף הולכת לשחות באמבטיה. יצא חמוד. עבודה נוספת, שאני אהבתי- מישהי מנסה לשבור שיא גינס בקפיצה בחבל, קופצת, קופצת, בסוף דורכת על החבל. מיואשת- היא תולה את עצמה עם אותו חבל. את יכולה לצלם מישהי מורחת לק על ציפורניה, עושה פראנצ' או משהו, ובסוף יסתבר שזה בן (עם ידיים נשיות, כן). אל תיסגרי על הקטע של ה 'מעשה הלא מוסרי כביכול', כי יש עוד הרבה מקום לרעיונות אחרים. באשר למוסריות- הרעיון של הסכין והעוגה- אפשר לצלם אותו גם בסטילס. הוא טוב. באיזה בי"ס את לומדת, אם יורשה לי לשאול? בהצלחה.

Nielle

New member
שאלה "מוסרית"

אתם חושבים שעלי להמציא את הרעיון או לקחת רעיון קיים כמו שהוצע לי פה ו"לביים" אותו זה גם טוב? כי אני רוצה להתקבל בזכות עצמי ..בכל זאת..

bobby6killer

New member
אני

הייתי עושה את מה שייתן את התוצאות הטובות ביותר. רוב הבמאים הטובים ביותר מביימים תסריטים של אחרים,שלעיתים מבוססים על ספרים של אחרים.

Nielle

New member
שאלה!

היי, יש לי שאלה..אמורים להוסיף לסיפור בתמונות כתוביות קטנות כמו בקומיקס? ועוד שאלונת ! האם 6 תמונות זה בסדר לסיפור בתמונות או קצת/הרבה מדי?

0mroosh

New member
תתפרעי אני אומר..

אל תלכי לפי הגדרות ונורמות. פשוט תתפרעי..את חושבת שצריך? אז צריך, את תעני לעצמך כמה את צריכה ומה מספיק בשבילך. בהצלחה.

Nielle

New member
ואתה לא חושב שזה יראה קצת

חולני להראות מישהו מתאבד?

shellydeez

New member
לא. אני חושבת שזה יהיה מחתרתי

ואם תעשי את זה כמו שצריך גם גאוני ובינתיים נראה לי שאת גאונית לכן זה יהיה שווה ערך

0mroosh

New member
אני בקושי יודע מה עובר לך בראש

הרעיונות שלך וכו', אני בעד שאת תגדירי לעצמך מה זה חולני, מה מותר, מה רצוי וכו'. בכל מקרה, את היוצרת, זה שלך, משמע, את תעשי את מה שאת מוצאת לנכון, ואני ממליץ שלא ללכת לפי הספר וחוקים כתובים, שוב-תתפרעי! שבוע טוב שיהיה. :)

Nielle

New member
רק רציתי להגיד...|4u|

ת-ו-ד-ה ר-ב-ה !!! בדיוק עכשיו סיימתי להכין את עבודת ההגשה שלי, בחרתי ברעיון עם החבל שהוצע לי פה! ורק רציתי להגיד תודה ענקית לכולם! על ההצעות, על התשובות, על התגובות, על העידוד ופרט לשלי על הביקורת הבונה שעזרה לי מ-ל-א ! תודה רבה, אתם לא יודעים כמה עזרתם לי

למעלה