עזרה...

bad girl201

New member
עזרה...

קודם כל בוקר טוב. מה עושים כשמבינים שהאקס בעצם הוריד לי את כל הביטחון העצמי שלי ואת ההערכה העצמית שלי? אחרי הקשר איתו אין לי ממש אמון בגברים ואני נוטה להיות חשדנית מדי. הוא בעצמו כזה חסר ביטחון ועם הערכה עצמית בגובה הריצפה- הוא אמר לי פעם "אני לא מבין מה אחת כמוך שנראית טוב עושה איתי בכלל". לפני כמה ימים הקשר הרופף ביננו נותק סופית ביוזמתי אחרי שיחה שהוא יזם- במהלכה אמרתי שאני לא מתכוונת לחזור אליו. כנראה שזה הצליח לעצבן אותו מאוד כי הוא התחיל להטיח כל מיני עלבונות כמו "את כל כך מקנאה שאני מאושר עכשיו, שיש לי חברה, זה אוכל אותך מבפנים, איתה עשיתי דברים שאיתך אני לא עושה, את ממש בחורה מסכנה" וכו' והתחיל לפרט כל מיני דברים בינו לבין החברה שלו שאני בספק אם בכלל קיימת (כשבתחילת השיחה הוא בכלל אמר את ההפך: שהוא כן היה רציני ואהב אותי), ואני- שפעם בכלל לא היה מזיז לי מה חושבים עליי או אומרים עליי, פתאום שמתי לב שזה השתנה...כל כך נעלבתי ממנו והתחלתי להרגיש חסרת ערך...

בטחון עצמי

היי ילדה רעה
(הכינוי שלך משעשע). אני לא אענה לך כרגע תשובה אישית, כי אין לי זמן, אבל נתקלתי כאן במשהו - שיכול לעניין אותך, וגם אחרים.

meshi4

New member
בחור כזה לא ראוי לך.

שיחת פרידה היא לא נעימה בדרך כלל לאף אחד מהצדדים.אבל הוא בחר להעליב אותך ולספר פרטים שהוא עושה עם החברה הדמיונית או האמיתית.[מה שלדעתי מלמד המון על האופי שלו]התגובה שלו ילדותית בעיני.ממש לא הפסדת כלום.גם אם את כואבת את הפרידה.אל תתני לדבריו להשפיע עליך ולערער את הבטחון העצמי שלך.ובודאי שלא להרגיש חסרת ערך.למה? ההפך, הנסיון הזה יחשל אותך בעתיד.תהיי חזקה בזכות עצמך.תבני את הבטחון שלך .תצפי ליחס מכבד מהפרטנר שלך .
בהצלחה.

Neora Barak

New member
משי צודקת ב- 1000% !!!

מי שאנחנו לא ראויים לו- לא ראוי לנו !!! ו- משי מברכת אותך לכניסתך כאן
אשמח אם תעניקי כאן מהתובנות שלך המקסימות !!!

bad girl201

New member
זהו- אז הבעיה היא ש

לפעמים יש לי ביטחון ואני מרגישה אחלה- יפה, מוצלחת וכו', ולעומתם יש את הימים המגעילים שלא משנה כמה אומרים לי שאני יפה אני ארגיש בדיוק את ההפך...

opalit

New member
יש ימים

ויש ימים אז מה? אבל מפה ועד מצב רוח נפול, הערכה עצמית ירודה בגללו? זה מוגזם. אני אגיד לך שזה לא מה שהוא עושה לך זה מה שאת נותנת לו לעשות לך, למה מישהו שמצא בת זוג חדשה, מתעסק במה שאת מרגישה ב"קנאה" שלך? מאוד נמוך. נשמע שהכל עדיין טרי ואת עדיין נסערת וזה בסדר גמור. הערכה עצמית צריכה לבוא ממך ונשארת אצלך, נסי לעבוד על זה. אולי זה הגיל אבל תראי שזה לא כל כך נורא גם כי הוא לא ראוי להתייחסות. אני אומרת גיל כי אצלי באופן אישי הגיל הזה היה קשה מבחינת הביטחון והזוגיות וגם לי היה חבר ש"הוריד" לי את הביטחון, ואז הבנתי שזו בעצם אני ולקח לי המון זמן להבין.

hanaaat

New member
מכאן אפשר רק לעלות

תזכרי טוב את המשפט שכתבת שהוא אמר לך: "אני לא מבין מה אחת כמוך שנראית טוב עושה איתי בכלל" זה אומר הכל. הבחור חסר ביטחון, וכנראה שגם ילדותי מאוד. טוב שהקשר נותק. ככה אפשר לנקות את השולחן ולהתחיל מחדש, גם לשקם את הביטחון העצמי.

למעלה