עזרה...!!

עזרה...!!

היי.. יש לי מקרה נורא מסובך שקרה לאחותי הקטנה.. תראו, אני ואחותי בקשר מצוין, אני "המלאך השומר" שלה, והיא סומכת עליי והיא תמיד מצפה שאני אפתור לה את הבעיות... אבל לבעיה הזאת אין לי תשובה הגיונית... אני לא רוצה להגיד לה "אין לי מושג מאמי תסתדרי.." ואני חייבת לעזור לה!! בבקשה תעזרו לי לעזור לה!! אז זו הבעיה תודה למי שמקשיב ועונה: *היא בת 13.. אוקיי אז אחותי, קוראים לה לי.. השנה היא עברה לחטיבה, אבל היא הלכה לחטיבה רחוקה יותר, שהיא לא מכירה שמה אף אחד. אוקיי אז שם, אתם מכירים את הבנים שם, כולם נדלקו עליה בגלל החזה שלה. היא התאהבה, ושאני אומרת התאהבה אני ממש אבל ממש מתכוונת מזה, היא נכנסת לדיכאונות בגללו, ואפילו ניסתה להתאבד.. אז הילד שהיא אוהבת נורא מקובל שם, מין מלך השכבה(אתם בטח זוכרים איך זה מלך השכבה החתיך שכולנו היינו מאוהבות בו.. נוסטלגיה).. והמלך השכבה הזה, קוראים לו דניאל(שם בדוי), והוא לומד איתה בכיתה. אז הוא ממש התקרב אליה והם מתנהגים כמו חברים, מתנשקים וזה, אבל הוא מנצל אותה!! למה? כי אחרי שתי דקות שהוא מתנשק איתה, הוא הולך ומתמזמז עם ידידה אחרת שלו. האמת, שהם די התקרבו, הם מדברים בביצפר יותר, ובשיעור ספורט, הם ישבו, היא, הוא והמורה, שהמורה נורא נחמד שמו שמשון(שם בדוי..), והוא אוהב את לי מאוד ורוצה לעזור לה עם דניאל. אז דניאל אמר לשמשון רוצה לראות תמונה של חברה שלי? ושמשון אמר לו חברה שלך יושבת לידך אני לא צריך תמונה שלה. *******הם לא חברים לי ודניאל****** ואז דניאל אמר לו זה תמונה יפה שלה ואז הוא הראה לו תמונה של חזה. לי הייתה די נבוכה, אבל היא לא אמרה כלום.. ונגיד אחרי יומיים שהוא לא היה בבית ספר, הוא בא אליה בבוקר ואמר לה "יואו לי התגעגעתי ואז שר לה איי לאב יו בייבי.. אבל שתי דקות אחר כך הוא כבר התנשק עם ילדה אחרת.. תראו אין לי מה להגיד לה אני אמרתי לה לשכוח אותו להגיד לה שלא ידבר איתה יותר אבל פעם אחת שהיא עשתה את זה וזה החזיק שבוע, היא באותו שבוע ניסתה להתאבד.. אז אין מצב שהם לא ידברו, אבל הם הם מדברים אז הוא כובש אותה עוד יותר!! בבקשה בבקשה תעזרו לי לעזור ללי!! היא במצב רע מאוד, למרות שהציונים שלה לא מדרדרים ולא יורדים מה95. אנשים תגיבו בבקשה!!! תודה

Jinx007

New member
חתיכת תסבוכת יש לאחותך...

אני באמת מכירה את הסוג הזה של האנשים, אלה שמנצלים...אבל כשיש אהבה (מכל סוג שהוא) שמעורבת בעיניין, אז יהיה מאוד קשה להבהיר לאחותך שמה שהיא עושה רק יפגע בה יותר. אם אחרי התקרית עם התמונה היא עדיין לא מבינה שדניאל מנצל אותה אז לכי תדעי מה יידרש כדי להוריד אותה ממנו. כמובן, שהדבר הכי טוב יהיה לנתק קשר עם הבחור הזה, ופשוט להתעלם ממנו בבצפר, בכיתה, בהפסקות..כאילו שהוא לא קיים. אני מבינה שזה יהיה קשה לאחותך, אבל היא, וגם את, צריכות להבין שדברים כאלה דורשים זמן.. תתחילי מזה שתדברי איתה. תשבו לבד, אחת עם השניה ודברו על המצב. תסבירי לה מה היא עושה, ושהבחור מנצל אותה, ותזכירי לה שלא כל הבנים בעולם הם כאלה נחמדים ושקסיים כמו שיש בטלויזיה. היא צריכה לדעת שיש גם חארות מהסוג של דניאל שרק ינצלו אותה. אמרת הרי שהיא רואה בך כ"המלאך השומר" שלה, אז אולי אם באמת תשבי ותגידי לה את הכול, והיא תראה שזה בא ממך ובא מהלב, אז היא תעשה משהו בקשר לדניאל ובאמת תשלח אותו לעזאזל.. מקווה שהיא תיהיה בסדר..

Cobe Anan

New member
פשוט מאד...

קחי את הטלפון של לי, ותשלחי לדניאל הודעה, בה תקבעי איתו (בשמה) להיפגש באיזה מקום שקט, פרטי ורחוק. אוקיי? אל תדאגי, לאון ואני כבר נגיע לשם במקומה.. אבל אם זה לא הקטע שלך, אז שבי איתה, כדאי גם ביחד עם איזה ידיד שלך, שנראה טוב (אל תשאלי למה, אבל זה עדיף), ותסבירו לה שככה לא אמור להתנהג גבר. תני לידיד שלך להחמיא לה (אבל לא לשקר- שיגיד רק דברים נכונים!), זה יחזק לה את הביטחון העצמי. תנו לה להכיר בזה שדניאל הוא חרא של בנאדם, ואל תדאגו, אם תעשו את זה נכון, בלי לתת לה תחושה שאתם רוצים לכפות עליה את דעתכם, למחרת בבית הספר היא כבר תסתכל עליו אחרת.. ואז היא תתפוס אותו בביצים. היא לא צריכה להעיף אותו כיביניאמו, מספיק שהיא תתנה את המשך היחסים איתו בהתנהגות נאותה מצידו- והוא יראה לה בבירור מה הוא מרגיש, לטוב או לרע. אני עדיין מעדיף את האופציה הראשונה, אבל... איך שבא לך:) זהו.

תודה על התשובות!!

היי!! טוב אז אמרתי ללי מה שאמרתם, והיא סיפרה לי שהיום אחרי טקס יום השואה שהיה להם, הוא עמד ודיבר עם איזה אחת מכיתה ט', והראה לה את החברים שלו, ואז אמר "אלא העבדים שלי" ואחר כך שהוא ראה את לי הוא אמר לה והצביע על לי "רואה אותה? אנחנו סוחרים אותה" אז לי מרוב שהיא התעצבנה היא פשוט באה והביאה לו אגרוף בבטן.. הוא נפל והתקפל לגמרי.. אז לי אמרה שהוא אחר כך קילל אותה אבל לא עשה כלום.. היא אומרת לי "הוא לא חרא הוא סתם חרמן" \והי אלא מבינה היא תמימה אוף..... ואני לא עושה לה דברים כאלה מה פתאום אני לא רוצה שתעשו למתלהב הזה משהו אחרי הכל היא אוהבת אותו:( אבל לי אומרת שהיא די מפסיקה לאהוב אותו.. טוב!! תודה לכם על העזרה, ואני ממש מקווה לטוב:)

Cobe Anan

New member
אהההה!!!..... גדולה הילדה!!!

פשוט תגידי לה, שאני מוסר לה שהיא ענקית!!! כלת עולם!!! מלכה!!! חחח... נראה עוד מישהו שמעז לנסות לדרוך עליה מהיום ועד סוף י"ב... לא צריכה את לאון ולא אותי... פשוט גדולה!!!

liontamer

New member
מי אמר לאון ולא קיבל?

רק תגיד את הזמן והמקום לאון דון חואן דל מאפיוזו?!?!

yanivc22

New member
בעיה קשה

האמת שלא כל כך קל לפתור דבר כזה אם היא מאוהבת אז זה די אבוד את בתור אחות צריכה כמה שיותר להסיח את דעתה בדברים אחרים או בבנים אחרים

חח.. כן היא גדולה..

נראה לי היא שברה לו כמה צלעות.. היא מתאגרפת:) והאמת זה לא יעזור כמה שאני מנסה להסיח אותה... ככה זה שמאוהבים תמיד חושבים על האהוב:)

למעלה